Fina häst!

På väg hem från stallet efter ett betydligt bättre ridpass än igår ! Idag låg fokusen på att bjuda fram, sluta backa, stanna och vända. Det gick över förväntan ! Bjöd på halvtaskigt i skritten till en början, sen gick han som en klocka ! Ska börja rida ute på våran långa "galopp sträcka" och bara låta han rulla på fram en tid framöver nu, så han får lite kondis och mer framåtbjudning :)


Första Turen

Igår hade jag och min fina son en underbar dag fylld med långpromenad och bara massa mys <3 Finns ingen bättre än han ! Nu börjar handra sig framåt på mage med, hjälp nugår det undan i utvecklingen ! om 10 dagar är han 6 MÅNADER :o vart är min lilla bäbis??
 
 
Igår tog även jag och Keeper våran första ridtur hemma <3 började med att skritta en sväng med Tessan och Ginst, duktigapållen tyckte att alla balarpå fälten var lite äckliga,men förbi gick han utan problem :) Däremot insåg jag att han var otroligt ouppfostrad på banan !! stannade och skulle vända konstant .. gillas inte och det ska vi träna bort .. sen hade tidigare ägaren alltid ridit med sporraroch spö, och jag är inte mycket för något av det, så han var lite "döv" för skänkeln .. men finast ändå <3

Tack Sandra Björling för fina bilder <3
 

30 Juli 2012

Idag vaknade Arvid med ett galet humör ! Han ligger på golvet o skriker på sina leksaker och försöker äta upp dom :) <3 underbara barn ! Han är svintrött och gnuggar i ögonen men ska INTE sova tydligen ;) haha! Idag ska vi ut på en promenad och mysa ;) känns helt underbart att vara hemma med honom igen, så idag gör han o jag det som faller oss in ! Sen när J slutar jobbet åker jag ut till fina Keeper :) idag ska han o jag bara ta en lugn skritttur runt "kyrkan" , börja lite försiktigt och bara titta på omgivningarna :) sen blir det pyssel och mys för att lära känna varandra lite :) Nu ska jag busa med lilleman <3


Nyheten

sådärja, då var jag med häst :) fin fina Keeper ! Idag var jag och J o hämtade honom , så nu bor han i Stall Stenbro ! Lyckan är total !
 
Så från och med nu kommer det vara väldigt mycket mer bloggande från min sidaa ;)

Rast på jobbet

Sitter på rasten o njuter av solen ;) men har samtidigt lite ångest, imorgon åker son o sambo på mini semester i tre dagar :/ kommer bli så tomt o jag kommer vara orolig till tusen ! Har inte varit ifrån Arvid så länge någongång !! Men det kommer gå bra, jobbar hela tiden då så det kommer gå fort! Blir att storstäda hemma o få ordning på allt ;) Neh, back to work


skärpning !

Aaa jag skärpa mig med uppdatering !

Jag har fått jobb nu ! eller änsålänge bara sommarvik tills joel börjar jobba igen. ÄLSKAR mitt jobb, världens bästa arbetsplats med världens finaste kollegor ;) en av mina bästa har gått på semester :( kommer sakna dig T ! men annars ska det bli skönt o jobba igen på måndag :)
Arvid växer så det knakar! fem månader gammal, stooora killen nu :) händer så mycket så jg knappt hinner reagera !
 
nu är det fullt upp ett tag ! jobb lör-tors, 20års fest för bästa vännen Sandra <3 på fredag, joel spelar i uppsala lördag, noll planer söndag och sen fullt ös sista veckan på jobbet :)

 • Till bloggens startsida
 • Om

  Min profilbild

  RSS 2.0
  BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
   kontakta henne? superelly@live.se