nyårsafton !

så var ännu ett år snart slut. fan vad fort tiden går :o satt o tänkte på nyår förra året och det känns inte alls länge sen. helt galet .
för våran del blir det att fira nyår tillsammans med mina kära grannar :) synd bara att laiza jobbar natt :( men vi får fira för henne med ! vi ska äta oxfilé och annat mumsigt . annarfs är jag inte mycket för att festa längre , men en hemma kväll med vin god mat o skitsnack kan jag med ;) haha . hoppas på att det blir lyckat och att alva inte blir allt för rädd för smällarna . men det ska nog gå bra tror jag .

nu ska jag läggaa på lite smink o börja fixa håret :)



måste ju lägga upp den stilige bilden från igår när Joel Svensson testade nyårs outfiten ;) stiligt värre !



GOTT NYTT ÅR :D

de två sista dagarna

Den här personen betyder något alldeles extra.

Joel är mitt bästa i livet . han betyder så galet mycket för mig att det finns inte ens ord att beskriva det. hur långt ner jag än är, hur sur o arg jag än är så lyckats han få mig le o skratta . han finns alltid för mig och försöker alltid få mig att må  bra  . Kärlek

Carro betyder en hel del extra också. en äkta vän som jag kan säga att kommer finnas i mitt liv tills jag dör. det är en person som alltid ställer upp och gör mig glad :) med henne är jag mig själv och hennes utstrålning kan lysa upp ett helt hus :) världens bästaste vän ;)


Såhär blev mitt år

oj, mitt år har varit en bergodal bana. året började med ett krossat hjärta, en hel del alkohol och fester ... misstag efter misstag och en hel del tårar. men det ändrades, hjärtat läkte. resten av året bestod av att sakna min underbara pojkvän som gjorde lumpen i arvidsjaur.. tillbringade mycket tid med hästarna. det blev även en hel del tidiga morgnar under tiden carro o benny bodde i kortorp, för då dök hon upp strax innan sju varje morgon ;) sen kom ju carro o bennys underbara charmiga lucaz till världen :) trodde inte man kunde tycka om någon annans barn så mycket som jag gör :) han är för go <3
i det stora hela har det varit ett bra år, men nästa förväntar jag mig bli ännu bättre :D



myyys

ligger fortfarande i sängen ;) ska alldeles strax gå upp o åka ner till stan :)
idag blr det en lunch  med sandra o sen upp till carro en sväng :)

vi skullle ju ha firat byår hos min pappa, men det blev ändrade planer.. han var tvungen att jobba så nu vetitusan .. ser ut som det blir att åka ut mot landet ändå och fira ett lugnt och mysigt nyår med min granne :)
huvudsaken är att jag slipper skåla med mig själv o att jag får vara med joel. inget fiasko från förra nyår TACK..

nu ska jag ta en dusch o bli människa :)


stallet

idag åkte jag till stallet än sväng. skönt o komma bort o rensa huvudet en stund . gjorde inte speciellt mkt med hästarna idag utan ska nog rida imorgon . idag blev det mest pyssel o städa i stallet.
nu ligger jag på sängen och väntar på att älskling ska sluta jobbet .. vet inte vad vi ska hitta på i eftermiddag, mer än att joel snackade om att kolla på en bil . se hur det går med det .

nu  ska jag ta mig ett par godisbitar och sätta igång TV:n o bara försöka tänka bort lite skit o ta tag i allt imorgon .

TACK o hej .




det här saknar jag

jag saknar ett problemfritt liv, att slippa gå runt med en jävla klump i magen o undra hur saker o ting ska lösa sig. att slippa tänka på all skit och bara kunna leva . trött på att försöka hitta nya lösningar hela jävla tiden . jag ORKAR inte .. varje jävla dag dyker det upp ett nytt problem och jag ser ingen ände .. SKIT .

sen saknar jag mamma , det kommer jag alltid göra . jag saknar att ha ett eget hem , jag saknar att ha en ordentlig och pålitlig inkomst .. jag saknar mycket .

måndag

sitter uppe hos carro, ovanligt ? ska kanske ner på stan en sväng med sandra sen (y) får se hur det blir med det . annars vet jag inte vad som händer idag . slappa och vila upp mig inför nyår ? haa.

skriver mer ikväll för nu har jag verkligen inget o skriva om ;)

Min favoritplats

jag har nog ingen direkt favoritplats . det är nog olika lite då o då . men den jag kan tänka mig är där mina nära o kära är :) haha .

Seg kväll .. igen

andra kvällen i rad som jag sitter ensam o glor :s joel sitter vid datorn som en annan nörd .. så osocialt. när jag sa att han var tråkig fick jag bara svaret " vad ska jag göra då?" kul .. så fuck it . han kan sitta där . jag går snart och lägger mig ändå . tänker inte sitta o vänta på att han vill umgås ;)

annars idag har vi vart en snabbis på mellandagsrean , men jag stenvägra 15m kö , så  tar det senare i veckan . annars har vi inte gjort ett skit, eller joo ätit pizza ;) hehe .

nu ska jag glo film och äta upp allt godis. är man inte i samma rum som godispåsen och flickvännen får han skylla sig själv ;) HAHAH  !

De senaste inläggen från "kalendern"

Dag 23
Det här får mig att må bättre.
något som får mig att må bättre är min underbara pojkvän, mina kanon vänner och hästarna .
Joel ger mig en enorm trygghet PLUS att han är min allra bästa vän.
Mina kanon vänner ger mig en hel del glädje och jag kan prata om allt med dom .
Hästarna ger mig ett lugn och jag vet inte hur länge jag skulle kunna klara mig utan hästar .

Dag 24
Såhär firar jag min jul.
Julen i år firades först hos joels faster och farbror med julfrukost och julklappar :) mycket skratt och fina klappar :) super nöjd !
sen åkte vi till joels mormor och morfar. där blev det julmat och en trevlig stämning :)
tack för en fin julafton !

Dag 25
En drömresa.
jag har ingen direkt drömresa men längtar något otroligt efter att få åka till spanien i september då det blir min allra första utlandsresa :) då åker jag ihop med Joel, alex, laiza alva och tim :D

Dag 26
Mina rädslor.
min allra största rädsla är att förlora en till personjag älskar. har förlorat tillräckligt. ibland har jag tillomed mardrömmar om att ågon av mina närmsta är med om olyckor eller helt enkelt bara väljer att lämna mig . det är npg min största rädsla.
en annan rädsla jag har är för KOR, äckliga lömska dhur ... dom går jag helst inte i närheten av .


min tomte flicka jag fick av joels faster och farbror :)


tomten :)


jaa , jag skulle fota granen och erik .. men joel var tvungen att hoppa fram mitt i bilden .. hopplös ..



julen är över .

oj nu är det över ! så skönt . har haft en så otroligt trevlig julafton :) fick choklad, vin, en tomte, strumpor med hello kitty, blockljus, en kokbok, en pajform, en kalender med gulliga hugo, tvål o nagel prylar o kläder o pengar jaa gud vet allt :) LYCKLIG!
idag vart det o äta fin kalkon middag också :) mums !

nu ska jag lägga mig med mitt vin o min paradis ask och bara slappna av ! ska bli skönt :)

uppdaterar alla missade "kalender" inlägg. känner inte för det precis nu , bilder från jul kommer upp imorgon med :)

Det här upprör mig

oj, det finns många saker som gör mig upprörd.
en sak är folk som hela tiden söker bekräftelse. skriva massa löjliga saker offentligt på internet för att få människor att tycka synd om en , VARFÖR ? känns bara fånigt och onödigt .
en annan sak är det där med skitsnack . det måste ha med o göra att man har ett så ointressant liv att man måste hitta något som gör livet intressant, och då hittar man på saker om andra .

det som gör mig upprörd just idag är människor som ska krångla till allt, samt egoister som bara ser saker för sin egen vinning . folk som inte kan offra lite för någon annans skull .

sen när folk pratar om saker dom egentligen inte vet ett skit om . dom tror att dom vet så förbannat mycket, men egentligen vet dom inte ett skit . IRRITERANDE .

och folk som tror att dom är mer än andra . att dom kan ställa sig över andra människor . FUCK YOU -.

ett annat ögonblick

alltså det här med ögonblick. jag har inga sådär jättespeciella ögonblick som jag vill dela med mig av ;) dom finaste ögonblicken vill jag gärna hålla för mig själv faktiskt . känns som dom är MINA :p haha .
men ett ögonblick iaf .. a . det är väl den dagen vi förlovade oss :) hiihi . ganska oromantiskt men det är ju typiskt min älskling ;) vi tog nämligen på oss ringarna på spiralen parkeringen i hans pappas bil ;) haha .

HC med carro

idag har jagt och carro sprungit runt på HC :) har tittat ut lite julklappar ;) hehehe .. asså som jag vill ha ! haha . så på torsdag ska vi dra med oss B o J ;) stacars dom säger jag bara .. haha . neeh då . så illa är det inte . men min o carros plan inför torsdagen pajja dom direkt :p dom tyckte SJÄLVKLART att deras plan var bättre än våran -.- chockad ? neeeh .. hahha ,

vi kom ganska nyligen hem från c o b , dom bjöd på middag idag :) trevligt . j ville sitta vid datan ett tag nu . skulle ha klippt hans hår idag men får ta det imorgon ;) hha .

nu ska jag nörda spel på fb sen sooova !

see yaa !


om jag vann en miljon

OJ ! om jag vann en miljon skulle jag nog idiot shoppa kläder en dag! sen skulle jag satsa resten i ett hem . ett eget hem .. faan så underbart det skulle vara .. jag vill verklighén ha ett ställe som bara heter hem. inte hem till pappa, inte hem till joel. utan bara HEM .

detta ångrar jag

vad jag ångrar . det finns nog en hel del jag ångrar som hänt i mitt liv. men ingenting jag ser tillbaka på och mår dåligt av idag . utan jag har valt att fokusera på det positiva och lära mig av mina misstag och göra resten av livet bättre .  det fungerar faktikst ! jag menar varför älta ? men för att nämna något jag verkligen ångrar så var det ett gammalt förhållande jag haft . det förstörde så mycket för mig och kan än idag påverka mycket i mitt liv. jag åångrar att jag föll för lätt och för fort. INTE okej ..


Min Favorit födelsedag


oj, jag vet nog inte vilken min favorit födelsedag var , men tror det får bli min senaste, när jag fyllde nitton. nästan alla mina vänner firade mig och jag hade en kanon kväll på krogen :)

vi förfestade och grillade ihop med mina grannar :) massa kul och trevligt ! även mina kära vänner oskar och tobbe bara från ingenstans kom förbi för o fira mig :D var MYCKET lycklig ! det enda som fattades var joel o sandra !



alvas femårs dag !

idag har det varit kalas ! har firat lilla alva :) hon var så söt när hon sprang runt i sin prinsessklänning (bilder kommer imorgon)
hon fick en hel del fina presenter !
nu sitter jag o väntar på att joel ska ringa så vi kan hämta honom på grand. han är på julbord med sitt jobb . lite små avis, jag vill ju också gå på julbord ! haha . svin trött är jag just nu o vill bara sova .

imrogon blir det busfabriken på förmiddagen ! sen får vi se vad som händer :) bara ta det lugnt hoppas jag .
orkar nog inte speciellt mycket efter allt lek på busfabriken .

nu ska jag nog läsa i min bok en stund.

tjiiing

mitt favorit minne

mittfavoritminne är nog två olika.
det första är den dagen campari kom till mig .han var så fin o jag var så glad när jag kom till stallet och såg han stå i boxen <3 det var helt otroligt.
andra minnet är första gången jag träffade joel när han o oskar kom o hämta mig för att åka på bilträff <3 han var så gullig :) hiihi !

bläää

usch vilken värdelös dag , har inte gjort något vettigt alls på hela eftermiddagen . bara legat i sängen .. segt !!

nu ska jag väl fortsätta ligga i sängen o tycka synd om mig själv för att jag har trååååkiiiiigt ! och inte verkar karln speciellt pigg heller . han ville nämligen göra ingenting ... *suck*
aja ..

imorgon blir det iaf födelsedags firande för Alva :) det ska bli trevligt ! hoppas skruttan får en fin födelsedag :) funderar på att åka ut till landet redan på förmiddagen . segt o sitta i stan när jag ändå inte gör ngt spec  .

nu ska jag fortsätta sura ! (y)

TJIIIIIING

mina djur

hemma har vi tre katter , gammelkatten Fjanten på typ 14 (?)år . svart och bosssen i hemmet ;) sen honkatten Göran (skråållan) tror hoin är fyra eller ngt . hon är grå långhårig och en riktig surkärring ! haha . morrar som en hund . sen sist men yngst Totte ., största stjärnan ! han ser lite efterbliven ut men han har en så otrolig personlighet :)

annars är det bara hästarna som inte är mina egna visserligen men ändå ;) då har vi Ginst 9år,, postman 4år och blomberg 3år :) sööötiiiisaaaar !

Mina drömmar

ooj den var svår . mina drömmar.. jag pratade om det häromdagen och jag har inga direkta drömmar. jag vet inte till hundra hur jag vill att mitt liv ska se ut, jag vet inte vad jag vill göra eller någonting. min dröm just nu är att flytta ihop med joel, när den är uppfylld vet jag inte vad jag ska drömma om längre .

en anna dröm är att ha min EGEN häst.. jag vill träna o tävla o känna att JAG har fått hästen dit jag vill ha den, och att jag har en riktig bästa vän . det vore underbart ! men jag har nästan gett upp den drömmen. jag kommer inte äga en häst . that's it . jag kommer inte göra det. hur gärna jag än vill . o det gör ont men man måste ju vara realistisk.

annars har jag nog ingen sån dröm. annars har jag bara framtidsplaner .

vad hade jag på mig idag

jaao det skrev jag ju förut ;) haha . så tänker inte skriva det igen :p hahah

Något jag saknar

jag saknar att ha en EGEN häst . att ha ett eget hem . annars har jag allt jag vill ha !

i min handväska

oj, oftast i min handväska finns det plånbok, datorn, cigaretter och halstabletter och en hel del annat skräp :p

Mina syskon

Johnny
johnny är min äldre bror . han är fyra år äldre än mig . hn jobbar nu på Whirpool. han bor ihop med sin flickvän Mathilda . han spelar fotboll och det har han gjort typ hela sitt liv :) bilintresse har han !
<3

Tobias
Tobbe är två år yngre än mig. han går andra året på john bauer gymnasiet i någon idrottsklass ;) haha . vet inte exakt vad det heter. han är en stjärna i fotboll och har ett otroligt stort sinne för humor :D
<3

Jens
jensa är fyra år yngre än mig . han går i nian nu och vill börja på fordon på eber :) han spelar också fotboll och är väldigt duktig han med :) han är lillskiten som alltid kommer vara en liten gullunge i mina ögon :)
<3

plastsyskonen
marie har tre barn också :) cristoffer, sofie och robin :) jag ser dom som mina syskon :)
cricka gick ut gymnasiet i somras, sofie går första året på konditori/bageri och robin går i sjuan(?) i eneby :)



världens största familj :D

Det här hade jag på mig idag

idag har jag på mig jeans , rosa linne, vit tröja och min fiiiina skooooor :)

Min tro

jag tror på ödet, att vi själva skapar vårat öde ! jag vill också tro att det finns något efter döden. annars känns det väldigt tråkigt ! jag menar tänk om man inte åstadkommer något man vill i det här livet , då har man ju levt i onödan ? eller ? så tänker jag iaf. jag vill inte ha levt i onödan ...

ett ögonblick

jag kan inte komma på något speciellt ögonblick som gjort mig glad. känns lite depp o skriva om ett tråkigt ögonblick..
eller jo ! ett ögonblick jag aldrig glömmer var den kvällen joel frågade om jag ville förlova mig med honom :D det var så gulligt och aa .. neeh . det ska nog förblli mitt ögonblick :)

Min bästa vän

jag har tre stycken BÄSTA vänner.

Joel
han finns alltid för mig. han ställer alltid upp och gör allt för att få mig må bra. jag litar på honom till 200% och jag älskar honom :)

Carro
hon finns alltid för mig och jag kan prata om allt med henne . vi har nog ett ganska udda vän förhållande ;)

Oskar
han ställer upp i vått och torrt :) underbar vän som är otroligt pålitlig !
'







vad är vänskap

för mig är vänskap så mycket mer än att bara vara kompips . jag har inte jätte många vänner, för att vänskap för mig är någon jag kan lita på till hundra procent, någon som alltid ställer upp eller åtmionstone ställer upp så gott han/hon kan. och någon jag kan vara mig själv med.

ni få vet vilka ni är :) <3

Såhär vill jag bo

jag vet inte riktigt hur jag vill bo. men tror jag vill bo i ett hus med öppen planlösning, inte alltför långt från stan . men det viktigaste är att jag får bo med min joel :) <3

Det här åt jag idag

oj , än så länge har jag bara ätit en macka :o haha . men däremot har jag druckit kaffe och energidryck .. inte så bra va ? hahahha .
SKA äta SEN !

Mina föräldrar

Mamma
mamma var/är världens bästa mamma. nästan som en bästa vän. jag kunde prata om allt med henne och hon fanns alltid där för mig och mina syskon. hon o jag hade ridintresset tillsammans. hon gick tyvärr bort den 1:a maj 2003 och hon är otroligt saknad. det går inte att beskriva saknaden efter en mamma. den finns där varje dag men är starkare vissa. hon var den finaste människa som någonsin satt sin fot på jorden .
jag kommer alltid älska henne över allt annat
<3

Pappa
lilla pappa. han är den mest ärliga och bästa personen jag vet. han ställer upp i vått o torrt och vill alltid vårat bästa. när man gör något bra får man beröm, gör man något fel, jaa.. då får man veta det ;) haha . men hur arg/besviken han än är så ser man i hans ögon att allt bara är kärlek till oss barn. vi har haft o kommer säkert fler stunder då vi är osams, men jag vet ändå att det är en människa som älskar mig otroligt mycket och alltid kommer ställa upp för mig. jag älskar min pappa så otroligt mycket och det finns ingen bättre pappa i hela världen.
<3

Marie
marie är pappas fru men hon får vara med ändå ;) hon är som en tredje förälder och älskar oss barn massor. hon ställer upp jämt. finns det saker jag inte kan prata med pappa om så finns hon. vi har haft våra jobbiga stunder och varit riktigt osams. men jag tror att den värsta tiden är förbi. när hon kom in i våra liv var mitt liv en stor röra. nyligen förlorat mamma, tonåren hade precis kommit, och allt var bara jobbigt i mittliv just då. och det var nog ganska lätt för mig att ta ut det på henne. det ber jag om ursäkt för och skäms en hel del. men som sagt. det är marie som kommer vara mormor för mina barn, hon som finns för mig nu . och jag älskar henne !
<3



Min första kärlek

min första kärlek var nog min ponny Campari. han var mitt liv . jag gjorde allt för honom o det går inte att beskriva i ord hur mycket den fjanten betydd ë för mig . var jag arg,ledsen, glad eller bara borta i tankar var det han jag pratade med. han fanns alltid för mig.

men annars är det nog joel. jag har haft pojkvänner innan men jag har inte varit kär på riktigt förens nu . den känslan och den lycka han ger mig kan ingen annan ge mig. han betyder allt för mig. den känslan är helt otroligt, att verkligen ÄLSKA någon på riktigt <3



dag 30, 31

  • Dag 1 – Presentera mig själv.
  • Dag 2 – Min första kärlek.
  • Dag 3 – Mina föräldrar.
  • Dag 4 – Det här åt jag idag.
  • Dag 5 – Såhär vill jag bo.
  • Dag 6 – Vad är vänskap.
  • Dag 7 – Min bästa vän.
  • Dag 8 – Ett ögonblick.
  • Dag 9 – Min tro.
  • Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
  • Dag 11 – Mina syskon.
  • Dag 12 – I min handväska.
  • Dag 13 – Något jag saknar
  • Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
  • Dag 15 – Mina drömmar.
  • Dag 16 – Mina djur.
  • Dag 17 – Mitt favoritminne.
  • Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
  • Dag 19 – Detta ångrar jag.
  • Dag 20 – Om jag vann en miljon.
  • Dag 21 – Ett annat ögonblick.
  • Dag 22 – Det här upprör mig.
  • Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
  • Dag 24 – Såhär firar jag min jul.
  • Dag 25 – En drömresa.
  • Dag 26 – Mina rädslor.
  • Dag 27 – Min favoritplats.
  • Dag 28 – Det här saknar jag.
  • Dag 29 – Mina ambitioner.
  • Dag 30 – Den här personen betyder något alldeles extra.
  • Dag 31 – Såhär blev mitt år.

Presentera mkig själv

presentera mig själv då.. hmm .

mitt fullständiga namn är Beatrice Linnéa Gunilla Fahlstedt och jag fyller 20 år den 18 juni. förlovad med min underbara Joel . jag bor för tillfället hemma hos pappa straxt innan vikbolandet , men planerar att flytta så snart som möjligt ;)
jag håller till i stall Stenbro ihop med T . just nu är det tre hästar där att ta hand om :)
på min fritid spenderr jag mestadels av min tid tillsammans med Carro o hennes lille gull son Lucaz .

jag är en väldigt envis person som ÄLSKAR att ha rätt, o jag ser oftast till att jag har rätt ;) förr var jag väldigt konflikt rädd men har ändrat på det nu ! jag hade även otroligt svårt för att säga nej, men insett att ibland MÅSTE man säga nej för sin egen skull :)

jag kommer inte på mycket mer om mig själv juyst nu .


ännu en dag

sitter o försöker andas normalt.. jävla förkylning ! as jobbigt o blä !
nu är helgen planerad :) födelsedagsfika för lillskruttan på fredag eftermiddag , sen ska jag stanna kvar där när joel åker iväg på julbord :) sen åker vi o hämtar honom på kvällen :)
lördagen blir det busfabriken på lillskruttans kalas :) jag kommer ha roligare än barnen :o hahah .

nu ska jag ta en kopp kaffe o en cigg.. inte länge kvar för mig o röka nu .. ooops .
men men , jag SKA sluta . that's it ! hahaha .

skriver kanske mer ikväll om det händer något roligt på vägen ;) haha . ''


tjiiiiing

seg måndag

jaha , bäjbi började jobba idag o vad ska jag hitta på?
sitter hos carro nu men snart kommer hennes svärmor så då ska hon iväg på stan .. JAG DÅ ??! haha . vad ska jag hitta på ? ingen större lust o sätta mig o glo på TV direkt .. vill JOBBA ! men men , så äre med det .

ibland önskar jag att jag hade ett 7-16 jobb .. skönt det skulle vara o få lite struktur på livet . men får söka skola till i höst tror jag .. det här går ju inte .

längtar som en tok nu efter att få flytta hemifrån ! flytta ihop med joel . vill ha ett eget o slippa rätta mig efter massa andra personer hela tiden ! usch ..

NU blir det kaffe med carro !

TJING !

förbannad snö !

nu räcker det väll med  snö ? går ju knappt o rida ! p tycker inte det är roligt med så här mkt motstånd :p haha .

idag är det segt o tråkigt . kom precis hem från carro o har ingen aning om vad jag ska hitta på .. joel o joel sitter o spelar data spel o jag sittter ensam med min lilla dator .. KUL! neeh .. funderar på att hälla upp ett glas vin o se vad som händer .

fick ett mongo ryck förut o sminka mig för första gången på typ en månad :s haha .  även jag kan tydligen se halv vettig ut ! haha . o insåg idag hur sjukt mycket mitt hår har börjat växa :O inte änge sen carro färga det åt mig o nu är det världens utväxt :o aja , nu ser jag att allt sit med att få håret friskt har gett resultat (y) aldrig mer hårförlängning säger jag bara .

neeh , nu ska jag tycka synd om mig själv o glo på tv .

tjiing !



kaffe o snö

varför ska det snöa så förbannat ?? finns det inte tillräckligt med snö nu ? piss skit .. haha .

sitter i köket nu med en kopp kaffe , var precis ute o rökte men det var inte värt o frysa ihjäl kände jag . har nästan packat ner allt jag ska ha o snart bär det av mott carro :)
ska våldgästa henne hela kvällen tills min älkling kommer hem :D oooh vill att klockan ska vara nio nu ! har längtat i tre dumma veckor på den här dagen !!

i helgen lär det bli full rulle, överraskning + smörgåstårta med joels familj, sen blir det nog lite fest på kvällen med :D naaajs ! är egentligen inte ett dugg taggad för att gå ut men men, allt för älskling :)

näst vecka blir det jobb på måndag och tisdag iaf :) känns najs .. CASH ! haha . förhoppningsvis blir det ännu mer sen !

neeh , nu ska jag slänga ner resten i väskan o kolla så jag verkligen fått med allt, datorn vill laddas med för nu ploppar det upp att det är dåligt batteri, vilket gnäll !

neh men , aa .. haha .

Beatrice

grattis beatrice på namnsdagen !

TACK BEATRICE :D


man måste gratta sig själv ibland ;)



Beatrice är ett kvinnonamn med latinskt ursprung med betydelsen 'ljusbringare' eller 'den lyckosamma'. Namnet härstammar från latinets Beatrix, som genom franskan har blivit Beatrice.

Den som har Beatrice som sitt förstanamn brukar bli kallad för Bea. Namnet Bea förekom ofta på 1800-talet.

Namnet klättrade snabbt på topplistorna i Sverige på 1980-talet men har sedan avtagit i popularitet. Den 31 december 2006 fanns 8 841 kvinnor med förnamnet Beatrice folkbokförda i Sverige. Av dessa hade 3 962 Beatrice som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 120 flickor namnet, varav 45 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdag: 2 december.


orkar inte

jag ska sluta umgås med folk! ibland blir saker ändrade i sista sekunden för ALLA ! jag kan inte rå för allt som händer, och jag orkar bara inte . hästarna, jobbet o joel är min prio ett just nu , joel för att han aldrig är hemma knappt, hästarna för där kan jag vara den jag är och jag känner mig uppskattad och jag ÄLSKAR det . jobbet för cash is king . förlåt, men jag försöker hinna med alla, men jag gör inte alltid det. och INGEN förutom carro, sandra och oskar erbjuder sig att komma ut hit ibland. ingen annan gör det för att det är dyrt, tror ni det är gratis för mig att åka in till stan ? NEJ!

nu tänker jag ta dagen som den kommer. inga planeringar what so ever. förutom när det gäller hästarna o jobbet ,

annars har jag haft en bra dag ! skevat runt med alex o försökt hitta julklappar, men hitta bara saker jag vill ha ;) haha . har fotat halva norrköping med (fråga inte varför)

nu ska jag dricka mit kaffe o läsa min bok ;)

ciiiaaao


det fanns en tid då snön inte täckte hela rabatten, den tiden är förbi :p

hos carro

sitter hemma hos carro nu o tar det lugnt :) det var ett rent helvete att ta sig hit ! bussen hemma var försenad så jag höll på o frysa ihjäl, när den väl kom fick jag åka gratis eftersom VÄRMEN INTE FUNKA !!!! åkte i en isbit på hjul, skönt? NEJ. sen väl i stan så var det BARA 17 min innan bussen kom pga halt väglag, FUCK vintern! så fick tina upp genom att mysa med lucaz. jag lyckades precis få honom att sova :) *stooolt* :D han är för söt den där ungen ! carro hade framkallat bilder med så fick en på mig o lucaz :) så fin var den :) ska in i en ram när jag kommer hem <3

ikväll blir det repning för fulla muggar , :) det blir nog kul !

ojj nu är det ju bara 2 dagar kvar tills älskling kommer hem ! ska bli så underbart ! han har lovat mig två hela veckor där han ska vara ledig o bara vara med mig :D mys ! ska bli så otroligt skönt att få hem honom igen . slippa alla ensamma kvällar .

nu ska jag tvinga carro att lägga på telefon som hon pratat i i en timma typ :P haha . hörs då !


  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON