Smilla :)

igår var vi och hämtade lilla smilla :) inatt sov hon en liten stund på mina ben , sen började hon busa så joel låste ut henne ur rummet, stackars ! tänkte nästan gå o öppna åt henne men våga inte :p haha .

sen jag gick upp kl7 imorse har det varit full rulle på henne, inte en lugn stund. hon är precis överallt hela tiden :p och när jag inte bryr mig om henne klättrar hon upp o attackerar mitt ansikte :p mongo ..


Nu ligger hon o sover bredvid mig tillslut :)




ALAN JACKSON

om en timma drar jag :) Tjoooho :D
nu blir det äntligen av :) jag ska se Alan Jackson live :) helt sinnessjukt najs :) dyng tagg ! hoppas verkligen det lever upp till mina förväntningar !

tidigare på dagen drog jag o sandra till skogs, skulle plocka svamp men hittade knappt något, så sandra plockade blåbär istället :p sen stallet. red Cisse en sväng på banan ,  han var fin och avslappnad, så underbar har han blivit. bara han får mer styrka och mer egen balans så kommer han vara klockren ! så kul när det händer saker :P Tessan red Ginst samtidigt och han var överladdad och såg ut att explodera vilken sekund som helst :p men han höll sig i skinnet ;)

nu ska jga ta  tag i mitt hår o bli klar !


Barnvakt

sitter barnvakt åt alva :) trodde hon skulle vara trött efter att ha lekt med en kompis hela dagen , men NEJ! full rulle här hemma :p haha . hennes mamma kommer  om kanske en timma så hon lär nog vara vaken tills dess . så kan det gå !

funderar på vad jag ska hitta på imorgon .. hmm . ingen direkt idé om det alls för tillfället. men vet att jag måste städa och diska :( haha . har en ny film jag ska se om jag hittar nåot usb minne så jag kan kolla på TV:n :D water for elephants tror jag den hette :) verkar vara lite halvbra, plus att jag har lite att kolla upp o grejja med inför spanien resan med :) måste hitta en bra väska till handbagage osv . önskar det bara va o sätta sig på planet o åka, men nej .

aja , nu ska jag tydligen läsa bok för lilltjejen :)


JAA :D

ojojoj bara TVÅ dagar kvar sen drar jag och oskar till E-TUNA och kollar på ALAN JACKSON :D shiiit vad det ska bli KUL :D

idag är det tvätt som står på schemat, inte roligt .. men det är smällar man får ta :p annars vet jag verkligen inte vad jag ska hitta på .. joel jobbar nu sen ska han spela ikväll .. jag då??! haha . ingen aning om vad jag ska hitta på riktit .. hmm .. nått finns det nog alltid att göra !

har egentligen en enorm stall abstinens, men det får vänta tills imorgon för hästarna ska vila idag eftersom Ginst har tävlat hela helgen :D duuutti gnist :) placerad i 2 av 3 starter :)

neeh , nu ska jag göra något drastiskt med mitt liv, NOT . blir väl o spela sims ... -.-

kul dag

oj vad motiverad jag blir till att göra något idag när det regnar ute :( boooriiiing ! men men , någonting ska jag väl få gjort :) hade tänkt att plocka svap idag men INTE , så nu ska jag börja fundera igen .. inte lätt .

Joel ligger fortfarande och sover som en gris . ingen aning hur sent han la sig igår för jag hade redan somnat. Oskar var nämligen här och spelade spel med oss , men jag orkade inte lika länge som dom. trött som vanligt :p

Min pappa o Marie var här igår på fika :) jag hade bakat äppelpaj och grejer ;) MUMS! fick även en dammsugare (y) så igår kunde jag äntligen dammsuga och torka golven :D HAPPYFACE !
vi åkte även och hälsade på joels pappa, hämtade lite filmer och spel :) jag fick äntligen ett Sims3 :P

annars hände det inte mycket mer igår. det var en ganska "tråkig" dag på så sätt. men skööönt och trevligt med fin besöket :D


Äntligen

nu har vi äntligen blivit sambos :) vi flyttade in i måndags och stormtrivs i våran otroligt mysiga lägenhet :) kan inte annat än älska livet !

idag kommer pappa och marie på fika besök :) ska bli roligt ! igår var sandra och philip här och vi hade en liten spelkväll :) satt och spelade monopol :) skojsit ! hehe .

annars blir helgen lugn . bara vara hemma och fixa med det sista :) ska ge mig på att baka en äppelpaj idag med ;) haha . se hur det går :p men har varit sugen på det i flera dagar nu :p

får se om jag uppdaterar mmer ikväll . tjingpling

  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON