falska människor?

så jävla besviken .
jaa jag spenderar väldigt mycket tid med joel nu när han väl är hemma . men vi ses ju aldrig annars ? o så finns det dom som säger att dom förstår o aa , men tydligen inte ? för ik förbannat blir dom arga när det väl kommer till kritan ?? o varför bli sura för jag JAG inte hör av mig , har ni inrte en telefon ni med eller  ? det GÅR o ringa mig med så GAAH ! tänker inte sitta o ta emot skit som jag inte är värd. så lägg bara ner !

sen att man inte ens kan lämna sakr hemma utan tt någon jävel ska sno det gör mig faaan inte glaadre ! kan inte folk bara lära sig ? jag mår dåligt av att vara hemma pga det , inte så kul o behöva gömma varenda ägodel jag har !


lycklig !

o vad jag är glad :) min underbara pojkvän är hemma :D har varit med honom nu sen i måndags, men åpkte hem en stund idag. ska tillbaka in till stan sen igen .
igår hjälpte jag hans mamma o flytta hela dagen , var riktigt trevligt att umgås med henne en hel dag :) o lägenheten börjar bli riktigt fin :)
sen blev det bauhaus med joel o köpa lite små tjaffs som behövdes :)
efter det åkte jag joel   o oskar o bada vid typ tio på kvällen när allt vafr klart . innan vi somnade låg vi o  prata om allt o ingenting o bara hade det skönt :D

på lördag blir det bio mys :D hiihi . skönt o umgås o göra saker ensam med honom också . frågan är bara vad faasen jag ska hitta på på fredag när joel ska iväg :s men det löser sig förhoppningsvis ;p haha . något ska jag väl lyckas hitta på för all del ;) kanske blir att dricka några glas vin här hemma o bara njuta av livet ;)

nu blir det dusch sen fika med några vänner :)

byee byee


varmt :)

nu blir det strax o lägga mig i solen  o njuta ;) det är jag värd nu efter att ha jobbat tycker jag allt ! skönt att vi fick sluta tidigt , men gick inte o putsa fönstrena eftersom solen ligger på . men fick allt annat gjort så ! haha . nu snart kommer älskling hem med :d underbart ! haha . ska ringa oskar vartefter med o kolla fall han vill komma hit på kaffe innan vi ska hämta joel . segt o sitta ensammen hela dagen typ :p men men , så är det ibland .
brännan börjar bli riktigt snygg nu med :D måste bara ha tålamod att ligga på mage o sola ryggen , men det är ju så förbannat obekvämt :s sugen  på att bada är jag med men det får vänta . kanske blir imorgon eftermiddag eller något förhoppningsvis :) alltid lika skönt att slänga sig ut i sjön o spela volleyboll o simma :) jag är ett litet vattendjur . förutom när det blåser o blir så förbannat kallt när man går upp .

nu blir det att äta något o hälla i mig några liter vatten :)


kan bli stopp

nu kan det ta ett tag innan jag skriver :p beror på hur mycket jag kommer varahemma nu när joel kommer hem :) men ska försöka uppdatera så gott det går :) ha det bäst annars !


kläd ätande djur ?

finns det djur som äter kläder ? det måste det göra för mina kläder bara försvinner från ingenstans :o inte normalt ! om jag upptäcker djuret borde jag bli rik tycker jag ! haha . jag tror inte garderoben eller tvättmaskinen äter upp dom så vem/vad är det ? ganska frustrerande när jag vet vart jag lagt ett visst klädesplagg, sen är det inte där när jag ska ha det ... ordentligt iriiterande ! haha . förhoppningsvis dyker det upp , har bara hunnit använda den en gång ju :( blir lite ledsen ..

borde gå o sova för ska upp tidigt imorgon , men vill inte ! haha , skulle inte kunna somna om jag gick o la mig heller så känns lönlöst :p haha . ligga vakeno se dum ut är inte direkt utvilande så kan lika gärna sitta här o försöka bli trött tycker jag !

imorgon kommer en av mina alla oskar hit .) hoppas på en kaffe o skitsnack innan vi ska åka o hämta älsklingen <3 då trodde oskar att vi skulle åka o äta med , har inte kunnat kolla det med joel för han är som vanligt otroligt upptagen ;) haha , vem vet vad han håller på med uppe i skogarna :o haha .
imorgon kommer han iaf hem o då kan jag njuta av att få vara med min pojke i hela två veckor :D känns awsome ! <3


funderar på att bli blond igen med, saknar mitt håååår !


till älskade o saknade mamma <3

Lift me up each day
Even though you've gone away
Your Spirit dances in my mind
In my heart, and in my soul
The life you lived, The Love you left
The one's you've touched, we won't forget
You give us strength in time of need
My Friend, My Angel Friend

'And we shared good times, through the years
In my heart and soul, you're here with me
My Friend, My Angel Friend

I hear you whisper in the wind
Piece by piece our, hearts will mend
The dreams you've shared will carry on
Here and now, and beyond
'And the world will smile, for you were here
The gifts you brought we'll hold them dear
I'll take you with me, 'til we meet again
My Friend My Angel Friend

'And We'll share good times from now on
In my heart you live on, with me
My Friend, My Angel Friend

I miss my Friend




najs slut på veckan !

blev ett ganska bra avsut på veckan :) lagade mat som faktiskt blev riktigt god , sen drog jag iväg o badade med ruba, macke o kricka :) riktigt kul :) fast blev så förbannat kallt när det började blåsa :p så då blev jag kyckling :)
nu sitter jag o lyssnar på älskade rodney carrington och funderar . massa tankar o minnen som slets upp i förmiddags o det gjorde min dag något sämre :( men jag ska försöka gömma dom igen o hoppas på att ingen ska envisas med att påminna mig om dom på ett tag :@ blir bara arg !

imorgon kommer älskling hem :D längtar massvis ! ska bara v ta mig igenom en arbetsdag föst ;) <3<3<3


min bästa vän

jag har kommit på att inte förens nu har jag verkligen haft en bästa vän . visst har jag kanske sagt att någon är min bästa vän ,  men då hade vi inte glidit isär fall vi vart det . min bästa vän är han som alltid finns där för mig , han som alltid lyssnar och ställer upp. han som är ärlig vad det än gäller och som kommer med jätte bra råd när jag behöver dom . han som jag känner mig trygg hos , han som jag älskar .
min pojkvän är också min bästa vän . jag vill verkligen aldrig någonsin förlora honom ur mitt liv . kärleken är obeskrivlig <3
när jag är på skit humör o allt bara går åt helvete , då är det han som får mig att le o inse att jag löser inget genom att vara arg . han står alltid bakom mig. även fast vi tillbringar större delen av vårat förhållande 120 mil ifrån varandra , så spelar det ingen roll . vi finns för varandra o ställer alltid upp. det är vad jag kallar bästa vänner !


aj aj aj vad det smärtar !

shit vad ont det gör i min tumme :( pulserar o ser dö äckligt ut ! vågar inte tvätta den nu för när jag försökte förut så sprack det upp o började blöda i 20 min igen :s  gör så in i helvetes skit ont så jag dööööör ! förbannade kniv o vara vass :@ neeh , nu ska jag lägga mig o titta på en film ohalsa coca cola som aldrig förr ! det borde väl dämpa smärtan ?


folk som inte förstår ?

ska man behöva berätta samma sak hundra gånger för att folk ska förstå ? jag fattar inte .. vilka människor . låt mitt liv vara så låter jag ditt vara . blir inte det bäst så ? det sista jag orkar är massa löjligt tjaffs hela tiden , det gör mig lagom frustrerad . sen, om någon vill mig något så ring eller på något sätt ta kontakt med mig , SNACKA INTE BAKOM MIN RYGG ! o kom inte med det där snacket om att vi ska vara vänner för det fungerar faaan inte så . usch säger jag bara . skitsnac är det absolut värsta jag vet ! tolererar inte ! o visst , jag kan med snacka om folk , men då står jag rak i ryggen sen o står för det jag sagt med , inte blå nekar o serut som en idiot ! det kanske är något man sagt i ett starkt ögonblick o sen inte menar , men säg det då istället för o neka när jag vet sanningen . eller stå inte o bara låtsas som ingenting o låt allt flyta på . alla gör misstag o stå för dom . tills det blir någon ändring tänker jag faan inte börja bry mig mer .

fick en bra tips igår . vännerna man har idag lär man inte ha kvar föralltid. så sålla tidigt ifall du kan och funder ut vem/vilka du tror att du kan umgås med om tio-tjugo år !


tråkiiigt

pratade precis med pappa i telefon . han sitter i arvidsjaur o festar på någon "bygdefest" :s haha . låter inte riktigt som min pappa men aja ! haha ,huvudsaken är la att han har roligt :) försökte få ut något vettigt ur han men noooo ! haha , det gick sig inte .
försökt få tag i min pojkvän med , men där blev det dyng ignore ! haha ,  neeh men han har väl inte tid eller något . I dont know .
men något måste jag komma på o göra . ingen lust o sitta här o ruttna ! fiifään .

satt nss o tittade på film o svulla chips o dipp med min lillebror :) mycket trevligt . sen att filmen var små kass men jajaj ! haha . det var ju principen att vi satt o tittade på den ihop . det enda bra med filmen var Mikael Persbrants kommentarer :D I loooove it ! :D filmen hette iaf Gangster , men neh , ingen film jag kollar på igen iaf :p


åska o regn

jaa min dagsplan gick ju totalt i stöpet ! täänkte mig sol & bad idag , men nej nej . en jävla massa strömavbrott o åska bjuds det på istället :s noot fun !
nu vet jag inte vad jag ska göra . känner egentligen för en hemma kväll men är alldeles för rastlös :p aja .. behöver nog egentligen bara vara hemma .

skar upp tummen förut :s forsar blod ! det slutar ju aldrig blöda !! svin äckligt o blää .. bara för att man ska laga mat .. men men . maten blev god o tummen är omplåstrad iaf :) haha .
neeh , nu ska jag göra något kreativt av mitt liv ! tjing !


what a day :)

shit vilken värme ! solen gör mig såå brun o fin :)
var nyss o bada med ruba o kricka :) spelade volleyboll i vttnet :) dyng najs ! haha . så snart blir det ett par kalla här o sen dyng sova :p svin trött . min sommar är räddad med :D ska hjälpa tesan hela sommaren :D kommer lära mig massor o det känns dö bra ! i lik it :D
se om hon ringer nu i dagarna så blir det o knalla bort :p hiihi

nu är det baratyp två dagar kvar tills älskling kommer hem med :) skit stolt över han som står ut med att göra lumpen , men fan vad jag saknar honom !


uuuiij

hoppsan vad jag har blivit brun :)  låg ute i solen hela dagen igår med laiza, så ska nog ut o fortsätta idag , ser ingen anledning till att sitta vid datan o häcka .
tjiing


testar mig fram

jaa man kan ju iallafall ge mig cred för att jag faktiskt försöker :P
suttit ett tag nu o försökt få ihop en skaplig header , kändes som att det inte är någon idé att hänga upp sig på söten mer . inget illa menat så men aa. det på bilden är ju det jag lever för nu så :)
den får duga tills jag lyckas fixa någon bättre ;p

har fått några svar nu så får se vad det leder till :) hehe . ska bli spännande ! håler tummarna o hoppas för allt i världen att det ska gå den här gången :) börjar tagga lite inför skolan i höst med , så otroligt glad att jag kom in ! :D ska ringa csn imorgon o se så allt är som det ska vara :p haha . vill inte få massa problem när skolan börjat, bättre att ha allt fixat nu innan i tid .

har lite tvek inför helgen med , vet inte riktigt vad jag vill, eller jo jag vet vad jag vill men inte vad som är bäst för mig ! måste börja tänka på vad jag mår bäst av . kommer gå sönder annars tror jag , kan man det ? haha .
neh , nu blir det en cigg o sen ett JÄTTE stort glas saft o tv tittande :)

chill kväll i soffan med andra ord :)


svettigt i värmen

idag har jag varit mer död än levande ! så gud in i norden varmt ! haha . men jag överlevde den här dagen med :)
var med carro o hennes "styv"son melvin o hans kompis o bada :) mycket trevligt :) sen hann jag bara hem så kom min lilla gullunge sandra hit :) så drog vi o bada med bonne o gänget :p tillomed sandra badade !! :D riktigt skojj , hon vill iaf simma med mig o inte bara stå o kasta  sig efter en boll :P motion är braaa ! :D

nu ska jag alldles strax sova , helt slut i hela kroppen o ryggen värker :(

grattis till min älskling med som klarade basker provet idag :) stolt flickvän :) jag hade aldrig orkat, men min bäjb är bäst såklart !  <3


onårbar

jag kommer vara helt omöjlig o få tag i dom närmaste timmarna. behöver tid för mig själv för mår inget bra. känner att jag för första gången på väldigt länge faktiskt bara tänker bry mig om MIG. dom som känner mig väl vet att det händer allt för sällan. känner bara att om jag pratar med någon nu lär jag bara göra mig osams med den personen eftersom jag är så himla trött o fylld med tankar så jag blir arg för ingenting .

slå mig hårt !

skulle baravilja att någon slog mig svin hårt  huvudet så jag sten somna . så trött på allt o vill bara booort ! ska byta nummr snart o sen är det bara dom nära som ska ha det . ska sorterao se viilka som verkligen är mina vänner . så trött på allt .  svarar knappt på sms längre alls o har absolut knappt någon lust alls att göra något överhuvudtaget . totalt isolerad från omvärlden .
aja , ska vara social nu ,, inte varje dag man får lov o vara hemifrån en längre period .
tjing


uppe med tuppen

upp o hoppa ur sängen klockan halv sju, för Carro o jag bestämde igår att hon skulle komma hit på morgonen, men hon har inte dykt upp än. känns lite fail, hade kunnat sova nu :p haha . blir iaf åka o bada med bonne vid tio :) hoppas det är varmt då bara . annars verkar det bli chill idag . taggar inför kommande veckor :d

MAT

nu ska jag äta något medans jag väntar på min ride till stan . är helt matt i pdyket , skulle behöva prata med någon , inte sitta ensam . men va faan , har jag något val ? nej . folk jobbar ju imorgon så jag får lov o ha tråkigt . neeh mat var det jaa .
imorgon blir det att åka  bada med bonne på dagen , carro kommer hit på morgonen o umgås :) mycket trevligt !  :) saknat henne massvis ! känns som år sen vi sågs fast det bara är ett par veckor :p


<3

jag tror på det dom säger , du kan aldrig förstöra äkta kärlek !


tom

känner mig helt tom , finns inga känslot eller någonting , vill egentligen lägga migh ner  o gråta men vad faan tjänar det till ? känner mig mer ensam än någonsin .. nu finns bara joel . tillbaka på ruta ett , men kanske har turen att hitta något nytt ? fråga är om jag vågar fästa mig igen ?
tur att jag har joel iaf , han kommer inte lämna mig det vet jag med säkerhet <3

men men , shit happens , tyvärr jävligt ofta i mitt liv men får väl ta det med en klackspark o se glad ut ? iaf på utsidan kankse . inombords är det inte lika jävla enkelt . ÅÅÅH !
nu är det iaf som det är . får ta nya tag o större kraftansträngningar för att orka men vaddå ? jag har lyckats med att gå igenom det svåraste en människa kan gå igenom , så borde klara det här med om inte kraften är slut. alla jag älskar verkar lämna mig eller tas  ifrån mig , förutom min underbara pojkvän som backar mig i vått o torrt <3


måndagar

uuuij vad ajg hatar måndagar ! tråkigaste dagen ever !
ska iallafall snart till stallet med linda, vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att hantera hero men det blir nog bra :p
sen ska jag ringa mr boneyaard efter o tvinga honom att hitta på något skojjsigt :p
aja , neeh nu blir det ner o försöka kasta i mig något att äta ;)


fucking jävla skit liv

så förbannat trött på allt . vill bara försvinna ett tag! bort från allt o bara va! ingenting verkar gå speciellt bra nu :@ känner bara för att lägga mig ner o gråta! mitt huvud är fullt av tvivel o det snurrar miljoner tankar . vart fan är jag på väg? vad vill jag med mitt liv? förhoppningarna är jätte höga men innerst inne vet jag att dom kommer gå åt jävla helvete! varför skulle något helt plötsligt börja gå bra? vill flytta hemifrån o leva mitt eget liv . göra allt på mitt sätt o om det inte passar andra behöver jag inte bry mig! känner mig överflödig o mest ivägen vart jag än är :( mår skit av det men vad ska jag göra? känner mig inte riktigt hemma någonstans . det finns bara fyra stycken som jag litar på o mår bra ihop med, två av dom är inte ens nära mig nu . längtar till stallet imorgon o till heros glada blickar när jag kommer o myser med honom. min lilla prins <3

helt slut

aa ida blir det inte många knop , tror hästana får vila .
tänkte åka ut en snabbis sen men et är för varmt för något annat .
ska ringa bönan nu o se om han kan komma o leka med mig snart :p ahah
trött som faan men pallar inte sitta stilla ! får rå damp ! haha .

nu ska jag blanda ett stooooort glas saft o njuta av att det är de enda som är kallt idag !
var skapligt skönt förut när jag o älsk tog en kalldusch , men nu är det lika förjävligt varmt igen ;s
DÖÖÖR !


varmt !

jag tror jag dör vilken sekund som helst av värmeslag ! :o
fårse om det blir stallet senare ikväll , nu är det alldeles för varmt ! jag självdör !
kom typ precis hem efter att ha sagt hej då till joel som åkte tillbaka till arvidsjaur :/ usch !
ska nog dra på mig min bikini o lägga mig i solen o sova ! haha . skulle vilja bada med alla ahr redan hunnit dra iväg så neh , blir o plaska med vattenslangen eller något :p haha . bättre det än inget ? haah  .

neh nu ger jag upp  . ska försöka samla mina tankar lite , o det är inte bara en tanke som snurrar i mitt huvud  !


klagomåål!

nu har linda klagat på dålig uppdatering så kanske dags o uppdatera lite då :) haha ,

hegen var underbar ! varit med älskling o badat varje dag :) vi har umgåtts med alla vänner o bara haft det trevligt :=) igår var vi på thai restaurang med :D myys ! hihi .
fast igår kväll var det kanske inte hundra procent lyckat .. jag låg hemma hos joel o väntade hela natten på att han skulle komma hem , vaknade vid fyra när han kom hem o då var det i princip OMÖJLIGT o somna om :s faaail !

var i stallet igår med , jag o sandra red ut i skogen på chippen o aldiva , trevligt :) kom typ "småskurar" titt som tätt så blöev väldigt blöta, vilket dom förbannat äckliga blinningarna uppskattade :O inte kul .. tror jag slog ihjäl tolv blinningar på hästarna :s vidrigt !

nu är det mer än en vecka till älskling kommer hem igen , men men .  bita ihop o se glad ut , har ju linda lajken o hero hemma :) haha ! ;p


bilder från bröllopet :)

nu kom,mer lite bilder från bröllopet som jag lovade :)


marie o pappa :)


eva jag o min moster :)


jag o kusin mange :)


jag o älsk <3


igen :p


johnny , tobbe och cricka :)


skit!

idag gick det inget vidare i stallet . hero var en helt annan häst mot igår. kändes bara som jag gjorde fel hela tiden. självklart för att linda var med så skulle det gå piss, blir på något sätt nervös för jag vill ju att hon ska se hur bra det gått. men men, inte hållt på med han så mycket så blir väl bättre med tiden hoppas jag. vill ju verkligen att han o jag ska klicka så vi har något o se fram emot . han är ju världens underbaraste mys häst när han vill! det enda positiva var väl att han inte dampa totalt när jag hade på flugspray, bara backa lite o så. han slängde sig inte rakt bakåt o var inte livrädd (y) nu är det bara lajken som fattas. längtar enormt tills min pärla kommer hem! hon kommer nu i veckan :d då blir det massa mys o håller tummarna för att hältan är borta !

stall görat idag

idag vart det jag som tog stallet :)
började med busponnyn aldiva , pigg o sammarbetsvillig som vanligt,
kändes som att hon ibland "hängde" i hackamoret , men blev bättre när hon trampa under sig bättre .
var nog en lite slö fason ;) haha .
chppen var helt ok idag , fortfarnde slö o noll framåtbjudning -.- men men
ham släppte efter o blev mjukare efter ett tag o då gick han helt okej :) fortfarande stel, och mest stel i högervarv .  
fick rida på väldigt långa tyglar (syns på bilderna) men det var för att jag har ENORMA vattenblåsor som gör svin ont. gjorde mindre ont med längre tyglar.
sen till min lilla bäbis :)
hero var helt underbar idag :) mysig o aaa !
blir bara så glad :D han verkligen njöt av uppmärksamheten o var helt underbar !
visst , unghäst fasoner har han men han var underbar för att vara han ;)
lite naffs o tripp på tårna får man ta  :P



aldiva


chip



hero


folk!

jag är inte den som brukar störa mig på saker . men det flyttade ut några ur stallet för typ en månad sen, o dom har fortfarande inte hämtat sina saker ! det var en hel del klag från deras sida, så varför inte hämta sakerna så dom inte behöver ha mer här o göra? vi behöver platsen där sakerna står o när det kommer nya hyresgäster behövs platsen ännu mer! irriterande..

besviken

jag fattar inte vad problemet är! en jävla fotbollsmatch på tv är viktigare än att umgås med sina vänner? jag fattar inte.. men då vet jag ju vad den vänskapen betyder! jag ska aldrig mer försöka engagera mig för att kunna träffa vänner som alltid har annat för sig, när man än frågar o vad man än har för förslag. blir så irriterad! jag menar, jag vill träffa mina vänner. men en speciell person har nekat att träffa mig alldeles för många gånger nu, så besvikelsen är på max . jag ger mig. som jag sa till personen förut "hör av dig när du vill ses" jag är inte långsint alls. men jag tänker inte jaga . jag kanske överreagerar men fuck that . orkar inte tjata för att träffa mina vänner . det finns två ändar på en telefon !

akut behov av ridvantar!

nu har mina blåsor på ringfingrarna blivit hemska , på vänster handen har det tillomed blivit inflammerat!! är de normalt eller ? kan inte ens böja på fingret ..  PAIN ! skapligt svårt att skriva på datan eftersom det gör så in i helvete ont! börjar nästan gråta av smärta . fy faan .  så hoppas inte den på högerhanden spricker för den är från precis under fingertoppen o ner .. ONT!
jag fattar inte varför bara , har inte fått blåsor på skit länge nu , trodde jag var typ härdad men big no  . tydligen inte -.- vill bara slippa ! men får ta en tripp till citygross o kolla om dom har något billigt crap som får duga sålänge , för nu palar jag inte mer !

grill o prat

i brist av ork blev det en slapp grill "kväll" med bönan o snuttan förut :) trevliga pojkar det där . men blev cp trött efter jag ätit så blev att sätta mig här en stund men soffan o en bra film kallar på mig ! är så slut att jag inte ens ser rakt .
imorgon blir det stallet på dagen , ska försöka hitta på något kreativt med hero , sen får vi se vart dagen leder . :) planerar ingenting för det jag planerar hinner jag inte med i slutändan iaf :P haha jaaaaa jag är slö !
nej , film vare ja !


chippen o aldiva

åkte ut till stallet på förmiddagen linda o bönan :)
blev att rida aldiva till en början :) som vanligt var hon full av energi o ganska sammarbetsvillig :) sen hoppade jag upp på chippen för linda tyckte det, var tveksam först men aja . han är verkligen som en gammal ridskolehäst, fast han har mycket o ge bara han får upp lite kondition , för han har noll framåtbjudning tyvärr. men han kan o är ganska fin o trevlig när han väl släpper efter .

o nu ska jag ta mig i kragen med hero ! han är en sån underbar häst och jag ska verkligen börja jobba med han nu. han börjar bli stor så dags att ta tag i hanteringen o fixa med han känner jag . twillan med för den delen men linda o jag ska väl hjälpas åt, vi är ju oftast i stallet samtidigt iaf :) hehe .

lite bilder från dagens ridning



aldiva o jag



linda o chip



jag o chip



linda o aldiva



väckt av pappa

jaa min gulliga lilla pappa kom upp o väckte mig imorse :)
han ville ju säga hej då till sin lilla dotter !
nu åkte nämligen han o marie iväg på kryssning :)
dom erkänner det inte men oj vad dom kommer sakna lilla mig (a)
hahhaha !

nu blir det tomt hemma ett par dagar . pappa o marie är som sagt på kryssning, joel är i arvidsjaur, lajken är på betäckning ... känner mig lite smått övergiven ! men jag överlever. linda får stå ut med att ha mig i stallet iaf ;D haha . kan inte bara gå hemma o rulla tummarna ! :p


sängdags

nu är jag totalt slut . ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och drämma om mina två finaste , lajken o joel :) <3 tomt utan båda två ! så hoppas det går fint för lajken så hon kan  komma hem snart !
nu blir lite tv tittande innan sängen :)


så äkta , så rätt <3

Jag kan nästan se den
drömmen som jag drömmer
men det är en röst inne i mitt huvud som säger
"Du kommer aldrig nå den"

Varje steg jag tar
varje rörelse jag gör
känns förlorad utan riktning
mitt öde skakar

Men jag måste fortsätta försöka
fortsätta gå med huvudet högt

Det kommer alltid finnas nya hinder
jag kommer alltid försöka få dem att försvinna
kommer alltid vara en kamp mot uppförsbackarna
ibland får jag vara beredd på att förlora

Det handlar inte om hur fort jag kommer dit
det handlar inte hellre om vad som finns på andra sidan
det är kampen

svårigheterna jag möter
förändringarna jag gör
kommer ibland slå ner mig
men nej, jag ska inte krossas

jag kanske inte vet om det
men det är dem stunderna som
jag kommer minnas allra mest
måste bara fortsätta

Och jag måste vara stark
forstätta trycka på

Det kommer alltid finnas nya hinder
jag kommer alltid försöka få dem att försvinna
kommer alltid vara en kamp mot uppförsbackarna
ibland får jag vara beredd på att förlora

Det handlar inte om hur fort jag kommer dit
det handlar inte hellre om vad som finns på andra sidan
det är kampen


ännu ett tack !

tack linda för en kanon desig på min blogg :) underbart helnöjd :D <3

14 månader :)

idag är det 14 månader med min underbara :) o hur firar vi det ? jo med att joel åker tillbaka till arvidsjaur :( HATAR DET ! så nu , ännu en vecka helt ensam :( inte ens lajken . känns hemskt att inte åka till stallet , men ingen idé ju . kul o bara sitta där ? får se , linda sa att jag kunde rda aldiva två dagar ,
längtar till min plutta kommer hem ! se om hon saknat mig någor . <3


slut som människa !

oj vad bea är trött nu ! men lyckad helg har det varit :) bröllopet blev underbart o pappa o marie var så fina :) bort med cedving för nu äre fahlstedt ;D underbart att se dom så lyckliga :) bilder kommer :)


idiot

vad hade jag för förväntningar egentligen? trodde jag att jag var speciell . det är en häst med bra ägare, varför skulle jag vara speciell? varför hoppas jag på så otroligt mycket? jag skiter i allt . hoppet har dött :( Jag menar, jag älskar henne, men vad säger att JAG är speciell för henne? ingenting . eller så är jag bara allmänt down just nu , eftersom jag inte kan sova för älsk snarkar något förbannat högt!

imorgon så

nu har vi fixat allt ! jag har tillomed hunnit träna lite. men min kropp o mitt huvud säger godnatt nu. helt lam! orkar ingenting alls .. imorgon kommer älskling till mig :d <3 kommer bli pusskalas :)

nerver

jag känner att jag börjar få tävlingsnerver igen. känner mig så otroligt sugen att komma ut på tävlingsbanan o bli bedömd utav någon utomstående! :) sen aa, men får se hur det blir i framtiden. just för tillfället har jag ingen häst o tävla med , men jag hoppas på framtiden :d

nu så!

jajamen nu börjar det hända något :) ska snart ner o hämta nyckel till musikgrejerna i Dagsbergsgården , sen så! jag kommer stå på scenen där ikväll tills jag kan varenda låt både fram o baklänges :d nu ska jag alldeles strax åka o handla med marie, sen klippa gräset . (Y) bea är duktig flicka idag :)

solberoende

jag tror att jag är solberoende,
allvarligt alltså !
förut när jag vaknade var jag dyng depp och neeh ,
allt var bara blä och jag mådde illa.
sen gick jag ut i solen ,
vips så mådde jag as bra :)

solen är min drog ! :D


förberedningar!

hopp upp ur sängen blev det idag ,
 bara för att kunna slappa en liiten stund innan det var dags att
göra nytta :p hahah
det ska handlas, städas, klippas gräset,
ställa upp allt och sjunga för full hals ;)
a lot of hard work är på schemat !


sleeptiime

neeh om man skulle ta o hoppa i säng strax då , helt slut ! imorgon blir det att gå upp svin tidigt o fixa allt inför lördagen :) helt galet att jag är mest nervös av alla :o haha . men är säker på att det kommer bli en av de bästa dagarna i pappa o maries liv :) all lycka till dom två som faktiskt har hittat den stora kärleken <3 ni är värda allt fint i världen !

nu fattas bara min fina joel <3


min underbara

kan inte säga annat än kärlek
den här underbara hästen ger mig allt jag behöver.
trodde inte jag skulle våga fästa mig vid en häst igen
lajken gjorde det möjligt.
bara som idag , hon gnäggade när hon såg mig komma
på vägen ! <3
underbara häst !
när allt bara är skit o jag vill komma brt från alla tankar,
då vill jag bara ut till min fina lajken!
all kärlek till henne

hur ska jag klara mig flera dagar utan henne :( <3


älskar den där surskallen :)


busponny

idag var aldiva en riktig busponny full av energi :) blir så glaaad :)
hon försökte sig på några tricks för att slippa jobba, men den gick jag inte på ! tråkigt för henne att jag med var på hugget idag :) längtar verkligen tills padocken är klar nu så jag kan få komma någonstans  känns som jag bara slörider o det händer INGET ! kan nog lära mig en hel del av aldiva med :) lajken kan nog med lära mig massor när hon väl fått upp muskler o kondition , så SNÄLLA padock bli klar !




wiihuu

nu är boggen pågång :) ska fixas mer vart efter men blir bra sålänge :) hehe . bättre än den förra :) tack Linda :) <3

ny blogg o grejjer ;)

jajamensan , blev trött på metrobloggen för INGENTING fungerade som det ska , så nu blev det nya tag o bättre blogg :)
ska jag bara få linda o göra den snyyyygg :) hiihi :)

Välkommen till min nya blogg!


  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON