20:e Juni

idag blev det stallet :)
först en sväng till Djurö Gård och kelade lite med fölen och hämtade avmasknings medel :)
efter det blev det först en klättertur på min älskade Postman ihop med Therese och Ginst :)
Postman är inte direkt lycklig över att behöva klättra , men han behöver det för han är kantig och omusklad på baken . joggade av dom en sväng efter såklart :)
sen en joggingtur runt bäcken fram och tillbaka på Cisse med Therese och Inka :)
Cisse är riktigt cool i psyket för o vara fem år ! Inka studsade runt en del och ville INTE lyda tessan , trots att hon höll på så precs framför näsan på cisse gick han bara på. spände sig en stund men lossnade när jag gav honom något attt tänka på.
Idag fick jag  ner honom i en lå fin form trots han "banan" hals :) han är inte direkt stöpt i den låga formen som Postman om man säger så :p

efter det tog tessan o  jag ett ryck i sadelkammaren , ska fortsätta med det imorgon ! Nu SKA det bli ordning i stallet och i hagarna :)

Nu blir det TV tittande en stund .

bjuder på bild när jag sitter på ponnyn Zycko ;)


18:e och 19:e Juni

jaa då har man fyllt tjugo år :) var en kanon bra dag ! först kom släkten och firade mig med kaffe tårta o annat gott :) fick lite presentkort och pengar :Dsenare på kvällen kom alla mina vänner och jag fick presentkrt, blommor, kläder cider och gud vet allt :) UNDERBART!! haha :)


Hutte

Tack alla som firade min dag !

Igår var vi på 70års firande i kimstad för joels morfar Inge :) mycket trevligt :)

fredag 17:e juni

imorgon fyller jag åååår :)

idag blir det att åka till stallet med 10 bussen till stallet :) fixa o grejja innan Jarre kommer vid tolv. sen ikväll ska jag baka tårta med pappa o marie :D MUMS !

idag blir nog att fixa med alla fyra pållar :) :D ska pyssla i stallet hela dagen :) me like ! hoppas på att kunna uppdatera ikväll ;)


torsdag 16:e juni

idag blir det stall ledigt !
sandra tar stdenten s¨ska på hennes utspring kl ett, sen på studentmottagningen kl tre :) sen ikväll blir det att  bara ta det lugnt för sen blire fullt ös heeeeela helgen ;)

imorgon kommer Jarre :) Lördag fyller jag år :D o på söndag ska vi fira Inge :)

neeh , nu måste jag göra något vettigt här ;)

'

onsdag 15:e juni

var i stallet klockan åtta imorse . skyfflade gödselstack (NOT FUN) och små pysslade lite innan jag red ut på postman tillsammans med Therese och Cisse :) red en "joggingrunda" och sen skritt runt kyrkan :) fick banka till lite ibland och "väcka" pman , han blir lätt ointresserad .

efter det blev det att ta tag i ponnyn Zycko och Sandkorn :) så jag klädde på Zycko, longerade ett par varv, och idag gick det att sitta upp utan problem (y) härligt att det fungerade så  bra , det gör att jag får en bra känsla tills nästa gång, hatar att avsluta med en dålig känsla . vi skrittade iaf på vägen i ca 20 min eftersom det är vad sandkorn ska göra just nu .

sen belv det hovslagartajm för Ginst :) duuuttii ponke ;) lite töntig men det gick över ;) haha . han spelar mycket ;)
efter det drog jag ut på en skritttur på Inca med Therese och Gnist, tog en tur i skogen :) haha , Inca VÄGRADE först hoppa över ett dike, men då tänkte jag vara pedagogisk ( hon är ändå bara fyra år). Så jag red en volt, lät henne gå fram , det var LIVSFARLIGT ! styrde bort henne , lät henne TÄNKA . styrde fram igen , tryckte om lite mer med benen för att visa att det inte är farligt o då sa det TJOFF så var hon på andrta sidan :D DUKTIG ! :) glad blev jag :)

nu sitter jag hos joel , har ätit o väntar på tessan :) vi får tydligen inte nog av varandra dagtid så vi ses på kvällen med ;)


IMORGON ÄRE SANDRAS STUUUDEEEEEENT :D:D <3


jag är liiiiiite för stor för ponny ;) hahahhah

tisdag 14:e juni

idag följde jag med tessan på hoppträning hos Micke Carlstedt med Inca :) och SHIT vilken hopphäst :) hon har riktigt fina språng och riktigt stora möjligheter att gå långt :)

sen red jag Postman på galoppsträckan med Tessan och Cisinjo :) Trevligt :) ÄLSKAR POSTMAN, men man fick hålla i bogen så han inte föll ur , mycket häst med meee lika, vinna lite pengar o köpa ?? aa tack !!

efter det blev det fika hos min förra granne o nu sängen med greys anatomy ;) sen kommer bäjbu med chips :DPostman på vrf i söndags :)

igår !

igår vare ja , vad gjorde jag då? haha . va med carro en sväng på stan, sen stalleeet :)
red Calliber på banan, trevligare idag än i söndags . lyckades böja o ställa till vänster utan massa  tjaffs :) HÄRLIGT. ovant att rida på sidepull men det gick det med. sen försökte vi fatta vänstergalopp, som hn är riktigt dålig på, efter ett par fattningar genom hörnen kom fattningen också :) najs !

sen fjanta jag runt på Inca en sväng. Jag blev helt ställd av att först rida med bomlös sadel till att hoppa up i en vanlig, gled runt o hade noll balans, så jag ratar bomlöst ! USCH !

dålig uppdatering

dålig uppdatering ett tag nu känner jag . men allt har bara varit som alltid, inget speciellt har hänt :p

idag släppte vi ut Athena, Afrodite och Wilma på bete :) ujj så glada dom blev ! skönt för dom :)

red Fia idag , fick en liten tår i ögat när jag kom o tänka på att det är en av de sista gångerna jag kommer rida henne :( sorgligt !
neh , upp med humöret , får ju rida p-man när jag kommer hem :) blir o spara pengar som faan så jag kan köpa en egen häst snart . vill träna o komma någonstans med ridningen nu .

Sista veckan här nu iaf, på fredag flyttar jag hem till norrköping igen , känns både bra o tråkigt. kommer sakna alla hästar ! men samtidigt skönt o komma hem igen .

neeh . nu ska jag ut o röka sen sova .


blir så trött ..

hela dagen har varit AS BRA, vaknade utvilad och kände mig fräsch . allt har gått snabbt och smidigt , red nyss ut på bacchus o hade mys med prinsen efter , sen beter sig en viss människa som en skit o PANG! där försvann mitt bra humör .. så onödigt!

ska alldeles strax hoppa in i en dusch , kanske det kan få mig på bättre humör om inte varmvattnet tar slut så jag får isbitar över mig .. det skulle va droppen ! efter duschen blir det mat hos fam Hagelin :) trevligt! :) efter det ska jag ladda upp lite bilder här igen, är så slö så orkar inte ladda upp dom samma dag jag tar dom, dåligt av mig! fyy,fy ..

neeh, duscha vare ja!

Tjing

sommar !

uuuh i två dagar har det varit sommarvärme :) idag har jag myst på gräsmattan samtidigt som jag putsat massa träns :) skönt :)

red fia o bacchus idag , båda två var riktigt trevliga :)

nu ligger jag i soffan o bråkar med flugorna o känner mig lite sur på alla som har lång helg!!

 • Till bloggens startsida
 • Om

  Min profilbild

  RSS 2.0
  BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
   kontakta henne? superelly@live.se