Uppe klockan 05:00

Jajamensan, imorse dög det då inte att ligga och plocka med leksaker ett tag så mamma fick dra sig lite, nej nej, upp på studs och leka i soffan framför Barnkanalen -.- vill ha TV i sovrummet !!

Nu har han somnat om, jag har betalat räkningar och diskat.. Haha, bäst att göra allt direkt så slipper jag sen ;)

Sen ska vi träffa C och hjälpa till med lite saker, sen i em blir det stallet ! När ska jag hinna storhandla ?? Haha


I mina ögon syns du inte

Nu har jag nått punkten då jag totalt tröttnat på att ens försöka. Att man inte kan förstå hur man beter sig mot andra människor och att man gör fel är patetiskt, sen att lägga skulden på någon annan?
Jag kan iaf stå för vad jag sagt och gjort, o jag ångrar INGET. Därav gjorde jag valet att inte finnas i personens liv, men inte ens det kan accepteras utan då ska man fortsätta och vilja starta nya bråk och konflikter? Snälla .. Dags o ge upp , i mina ögon syns du inte .

Idag har vi iaf gjort hand och fotavtryck på sensus som vi ska fixa till nästa vecka :) svin kul :D hoppas det blir fint !
Sen blev det en sväng på stan, köpte julklappar till Arvid (tidigt men leksaker är dyrt) och åt lunch med Cim och oliver.

Nu har mammas lilla hjärta somnat och snart kommer Joel hem. Då blir det att åka ut till Keeper :)

Älskar mitt barn, min sambo, min häst, hela min familj och alla underbara vänner som alltid finns där. Ni betyder mer än ord kan beskriva <3


tidig morgon

Idag kom vi som vanligt upp kl halv sex -.- skillnaden idag var att arvid var precis lika trött som jag, men han skulle tydligen upp ändå .. sen somnade han om nöjd och mätt kl 7 . så nu är det en kopp kaffe förmig och sen ta tag i disk och allt annat ;p skönt att få det gjort på morgonen så har jag hela dagen över till annat sen :)

Idag är jag hästeledig, Bästa J tar honom så jag får en heel hemma dag med Arvid <3 UNDERBART !

annars får vi se vad som händer idag , ingenting planerat :P

Regn o rusk

Nöjd med dagen! L var o tittade på stallet idag , hoppas verkligen det blir flytt till oss ! Efter det red jag ut på Keeper med Therese och ginst, Keeper va cp som vanligt -.- men lossnade sista meterna innan stallet :p apa ...

Sen slet jag bort all tråd från hagen vi ska fixa, när jag precis var färdig öppnade sig himlen .. Sprang in med hästarna och fixade det sista innan det blev o äta mat med pappa och Marie .

Nu är det bad som gäller :)


Tidig morgon

Tänk att barn är sååå pigga så tidigt :/ kl 5:30 ville Arvid upp o leka, fullt ös till kl 7, då somnade han om. Problemet är att jag inte kan somna om då, för jag har vaknat till då så jag ställde mig och diskade istället :p

Idag ska Arvid till sin mormor och morfar medans jag är i stallet och Joel repar. Hela ungen lyser upp när han kommer hem dit :) känns skönt och ha EN barnvakt som han får vara hos ibland. Det känns tryggt för både honom och mig att veta att dom känner honom och kan läsa hans signaler, och han känner dom och är trygg där. Då behöver inte jag vara hyper orolig och ringa varannan minut :p

Idag blir det även fika för mig och lillskrutt hemma hos fina Laiza med familj :) <3

Nu ska jag ta och plocka undan lite och göra iordning hemma innan plutt vaknar och vill ha gröt ;)


Allt på en gång

Saaatans dumma visdomstand !! Smärta ! Varför dom dagarna då jag är helt slut och bara vill koppla av ?? Så otroligt onödigt -.-

Keeper var en dryg apa idag .. Gick emot och var kaxig, men efter lite tillsägelser och tillrättavisningar kom han under sig med bakbenen och trampade på riktigt bra! Men vilken attityd ! Krulla ihop sig och hoppa på stället .. För det gör ju allt mindre jobbigt ? Haha!
Så imorgon kör jag på igen så stackars Jenny kan få en snäääll häst på måndag ;) haha.

Och lilleman då, envis till tusen !! Tur att jag är ännu mer envis ;) haha. Men han är så otroligt underbar så det gör absolut ingenting ! Mitt liv, mitt allt! Fina fina barn. Imorgon ska han få vara med mormor och morfar , det gillas av både dom och av honom ;)

Nu ska jag slöglo lite på tv innan jag dyker ner i sängen :)


 • Till bloggens startsida
 • Om

  Min profilbild

  RSS 2.0
  BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
   kontakta henne? superelly@live.se