nya friillaaaan !

kom på att jag inte lagt upp bild på mina nya frisyr o min nya hårfärg :p här kommer det för den som kanske är lite intresserad . skulle ha slingor i men tycker inte att dom syns :( men nöjd ändå !



godmorgon världen !

nu var det dags att agera människa igen ! alltid lika spännande . känner mig riktigt motiverad idag :)
älskling kommer hem o allt känns bara bra :) dunder skönt :D

idag blir det o ringa lite samtal , ha utsläppet , hälsa på carro o bäbis
o möta älskling på station :)

<3


i skuggan av värmen

I skuggan av värmen presenteras Eva, en deprimerande och narkotikamissbrukande väktare som spenderar sina kvällar och helger för sig själv. Hon är ensam, självförnekande och självömkande; en vilsen själ under nyårets fester och julens gemenskap.
Under ett nattligt pass träffar hon Erik, en polis som också är en ensamvarg, tafatt och till synes oerfaren. De båda inleder en ömsesidig och nödvändig romans, som dock långsamt eskalerar genom Evas heroinmissbruk. Det är en ofattbar inblick i panikångestens hemskheter och en studie av betongrealismen värsta scenario.

I skuggan av värmen blundar inte för något. Det är en ful, men samtidigt själfylld historia om abstinensen svåraste plågoande; det är lika många delar poetiska övertoner som det är in-your-face realism med sprutor och illamående. Det är också på samma gång väldigt påfrestande och jobbigt att se det hela, som det är att luta sig fram och sugas in i den mycket välspelade och komplicerade kärleksberättelsen mellan Eva och Erik. Det är romantiserande och avståndstagande, en sorglig historia om de som vi sällan talar om, och om deras helvete på jorden. Det är som sagt ingen munter lördagsmatiné vi talar om. Det är på högsta allvar.


det är en sann berättelse av Lotta Thell om hennes kamp mot missbruket. om hennes starka band till sina gamla vänner och om hennes kärlek. i filmen får man se både hennes lyckliga stunder och hennes hemska avtändningar. det är en film som man både ler till och blir arg till.

i huvudrollerna är joel kinnaman och malin crépin


mååleeeriii mååleeeraaa !

jaa nu har jag lekt konstnär, inte  min grej ! haha  , tror inte man ska vara konstnär om man är såhär darrhänt ;)

otrligt underbart uttråkad , väntar ivrigt på att min handledare ska ringa så jag får lite info ! men inte än , så dom ringer väl imorgon får jag hoppas . trött som få är jag med , helt pajj i kroppen o jag vet inte vad !

nu ska jag kolla min bank o se fall jag har råd med glass :D


vacker höst dag

började dagen med en klättertur på leo , älskar höstmornar , så underbart ridväder :) märks att det är höst för leo har fått sån energi :)
efter stallet följde jag med tessan till stan o skeva runt på citygross :D treevlans !
lilla anabola var självklart med också ;) luktade gott med hund andedräkt i heeela bilen ;) haha .

nu sitter jag hos min granne o njuter av massage stolen ;) i like it ! känner verkligen hur smärtan försvinner mer o mer :) trodde inte den skulle funka men joorå :)

nu vet jag inte vad den här dagen har o bjuda på för mer kul , men men , något skoj ska jag väl lyckas hitta på!


wii match

shit vad SÄMST jag är på wii :p dyng spelar med alex o slutar i förlust som alltid :P haha .

gallileo fick gå med pessoa sele idag , blåste så förbannat så vi tänkte inte bråka med han . hopppas blåsten kan försvinna , skitsamma om det blir kallt men hatar storm !

imorgon blir det o ringa hundra tlfn samtal :s sugit .


JAA :D

nu är jag arg o jätte glad på samma gång !
C är på förlossningen idag , hon skickade ett MMS till mig nyss o min mobilar vägrar hämte det !
C HAR FÅTT BÄBIIIS :D
<3


sikken dag !

jävla skitväder ! blir tokig , frusit som ett as ! :( så numera änvänds min mössa flitigt ..

allmänt trött idag , inte orkat någonting alls typ . gjorde lite ärenden på förmiddagen , annars bara tagit det lugnt :) så det ska vara :p

longerade leo , gick bra med tanke på hur mycket det blåste , så avslappnad till hundra årocent vart han inte men aja .
neh , vet inte vad jag ska skriva .


slingor o irritation!

slingade håret igår kväll, det blev hyffsat bra , men när jag tog av mig slingmössan insåg jag att jag nte tagit ur mina hårnålar ... men det blev bra äändå :p ska nog göra en slingning till sen får det vara .
skapligt iriiterad var jag igår med , HATAR när folk inte svarar i telefon , ska det vara så svååårt??

muppar .

ska snart ner till stallet , sen blir det nog att försöka ta mig ut till jenny , det vore naajs juuu ! :p

aja , se yaah  .

(känner att min blogg är riktigt tråkig nu , men vet inte vad jag ska skriva om)


lååång dag

blev en lång dag idag , mest för att den gått så otroligt långsamt ! sen kom jag nyss på att jag nog är den enda nittonåriga tjejen som sitter hemma 90% av alla helger på året .. haha . förtidspensionär ???

stallet gick najs iaf . duschade skitgrisarna, halmade , gjorde hö o fodrade . imorgon bär det av till heda (y)
åker nio så jag kommer vara i stallet typ .. tidigt ! haha . hört att man ska sova på helgerna , men inte när aporna är igång ;) hahah !

nu ska jag dricka min cola o kolla på one tree hill ;)

see yaaaaaaah


blää

jag är så grymt otroligt mega rastlös o har så extremly tråkigt ! suttit o pratat i telefon i typ TIMMAR med jenny :p haha . roligt liv jag har .. haha . neeh men kul  o höra om allt som händer bland gamla vänner jag valt o inte träffa längre . all drama är mycket mer intressant o rolig på avstånd ;) hahahaha ! såååå patetiskt ;)

imorgon blir det stallet på förmiddagen o typ många timmat framåt . ska bada lille gallileo inför tävlingen påmlördga , lergöken ska blii fin , så blir grushage för honom efter duschen ;)
annars äre väl bara o packa alla saker som gäller , mer än så behövs nog inte förberedas .

sen  på kvällen ska jag dricka vin :) chill kväll hos grannen :) ganska soft start på helgen :) ska försöka ta mig ut till jenny någon dag med :) mysa med tilde o snacka skit med jenny ! haha , wunderfull :D

NU ska jag slöa ner mig i min säng o läsa massa bloggar :)


anonym?? WHY ??

om man har en himla massa kunskaper och åsikter , varför då vara dryg o anonym ??
fick precis en kommenatr om martingal, jaa joo jag vet vad det är , men frågade inte efter tips om utrustning , utan mer om VARFÖR han är så förbannat tjaffsig o hård i munnen . martingal kankse hjälper men jag tycker inte om just den hjälptygeln .
sen är det inte min häst, o hon so9m har hästen är EXTREMT duktig på det hon håller på med, det är ju lixom hennes jobb .
du/ni får jätte gärna ha åsikter , men stå för vem du/ni är så man kankse kan ha en diskussion om saker än att bara vara dryg o tro att man är allsmäktig .


tjaffs i munnen

kom hem från stallet precis .
red leo på banan o faan så tjaffsig han var ! han är stenhård i munnen o försöker dra tyglarna ur händerna på mig o slår med skallen första 20 min , sen bara släpper det o han trampar på framåt i låg form o är helt underbar :s
fattar inte riktigt varför ... sen är han en jävel på att kasta upp huvudet så man nästan blir nockad .. hmm ..

sen gicvk han iaf som en klocka , red i mycket serpentinbågar för o mjuka upp han i sidorna , tyckte han kändes spänd. började o arbeta ihop han ordentligt o mjuka upp han i skritten innan vi gick gfram i trav , ett steg i taget lixom . ett plus var att han inte var så uppstressad utan blev riktigt avslappnad o fokuserad när jag tvingade honom o tänka ! dutti heeest !

nu blir det lååång varm dusch , mina muskler är ordentligt spända ..


falska vider full av bullshit!

satt o tänkte lite för mig själv o blev av någon okänd anledning påmind om att jag egentligen är arg o behöver svar ! min bästa vän blev nyligen brutalt knäckt psykiskt pga en feg människa som inte kan vara ärlig . nej , den personen måste komma med lama undanflykter som det verkligen stinker bullshit om . o snäll som han är så bara låter han det va !!! jag skulle få frispel trettio gggr om jag vorre han .
ska inte lägga mig i för det har faktiskt inte med mig att göra, men faan vad det är svårt !
jag sa redan innan att hon skulle tänka både en o två gånger innan , sen gör hon som hon gör !!!

nej , nu blev jag arg . sova bort ilskan, thank you very much !


hatar hej då

nu trilla tårarna igen , chockad ? neh inte speciellt...
blir alltid såhär depp o mongo när joel åkt tillbaka . mår som en prinsessa när han är hemma o tar hand om mig hela tiden, bara finns för mig inom räckhåll ! inte 120 fuckiing mil härifrån :'(
visst det är snart över , bara drygt två månader kvar . men det är fortfarande miljoner mer hej då ! jag HATAR hej då . jag ska alltid spela så jävla stark o aldrig visa hur jävla jobbigt det är , men det är det ! skulle helst av allt vilja kasta mig i hans famn där på station o gråta o be han stanna hos mig , men vad skulle det göra? jo att HAN mår dåligt av att åka , o det vill jag inte . jag vill inte ge honom dåligt samvete . så jag stänger det inne tills han är iväg, då tjuter jag som en bäbis.

kvällarna är värst , det är då jag tänker mest ..

vill ha hem min pojkvän nu <3


najs dag :)

kanon dag !
fixade en del ärenden , åkte till stallet o fixade utsläpp+lunchningen :) sen blev det en soft uteritt med tessan :) efter det var det dags för roadtrip till flen för o köpa foder (y) allt för gnisten :D

oskar hämtade mig i stallet efteråt o sen drog vi o va barnvakt till min urgulliga kusin ludwig <3

nu är det dags att chilla inna ögonen vill slå ihop för ett par timmar ;)



trött på rasism

nu är jag trött på allt snack om rasism o bla bla !  sluta döma folk o dra dom över en kam !
jag har absolut ingenting emot utlänningar . har snarare något emot dom som dömer dom utan att riktigt veta något . 
många snackar om hur dumma i huvudet utlänningar är, att dom förstör sverige , att dom är kriminella o farliga , att dom är höga jämt o blaalbla ! BULLSHIT! visst , det finns väl skithögar som är utlänningar , emn hur många svenska skithögar finns det inte då ?
bara för att du är från jamaica o har dreads betyder det inte att du röker maruijana . 
bara för att du är från irak o klär dig annorlunda betyder det inte att du är en självmordsbombare
bara för att du är från sverige o är blond med blå ögon betyder det inte att du är en ängel ! 

jag har vberkligen tröttnat på allt skit . ! 

jag har försökt vara neutral i frågan , men nu har jag fått nog . ALLA invandrare är inte idioter o livsfarliga, ALLA svenskar är inte små änglabarn som aldrig gör något . det finns LIKA MÅNGA av varje ! 

sverige kommer inte få mindre kriminalitet om alla invandrare flyttar , det kommer se precis lika dant ut . 
det kommer inte bli miljoner mer jobb om dom flyttar ut . 

aja , nu fick jag en del av allt jag har i skallen sagt . skulle bli alldeles för långt inlägg om jag rensade hjärnan totalt !  


piss

precis så känns det just nu , PISS !
vet inte vad jag vill med livet eller någonting , allt går bara rakt åt fucking helvetet . känner hur hatisk jag börjar bli o det gör mig nästan rädd för mig själv :s ...
ska ta tag i allt nu vilken dag som helst , känner att det måste hända inom den här veckan . det börjar bli dax.

imorgon åker älskling tillbaka , typ två vecdkor tills han kommer hem igen . känns ju jävligt roligt ! *suck*

neh , ta tag i mig själv o släpa mig ut på balkongen o förgifta mina lungor o göra luftrören sämre .. TJING


uups !

shit vad dålig jag är på tt uppdatera :p men har typ inte hänt något värt att dkriva om :p var i sthlm i måndags o hämtade  älsk , i tisdags slöa jag o igår stallet . red ut på både gallileo o ginst :) mysigt med skritttur i en timma på vardera häst i solskenet :) dom va så mysiga , eller ginst blev sur när jag inte riktigt visste vart jag skulle ta mig ut ur skogen :p men det fixade vi galant ! (y)

typ det som hänt :p
imorgon stallet :D

tjiiing


dumma conquillas

gick inte så jätte bra alls för killen i finalen idag . efter tredje platesen igår hoppades vi väl på att han iaf skulle gå nolla, men nej då .. åtta fel .
nästa helg blir tävlingsfri för boysen , skööönt ! dom behöver det nu efter att ha tävlat tre helger i rad .

imorgon åker jag o alex till stockholm o hämtar upp älskling :) <3

nu film sen sova , seg efter helgen,


skogslotten imorgon !

imorgon bär det av med små pojkarna till skogslotten för DM . hoppas det går fint nu o att dom går till finalen :D
idag tog jag och conquillas en trav sväng på fältet . han var dryg som ett as tills jag taoppade humöret , satte mig ner o red honom på en åtta tills han slappnade av , och vips! en helt annan häst :P så sööt !
hoppas han är lika mycket på tårna men lite mer medgörlig imorgon så det går bra för dom :) jag står vid sidan o håller tummarna ;)

nu ska jag ta mig en kall o njuta av att det är fredag o av att joel snart är hemma :D


förbannad!

tänk att man ska behöva bli så in i helvete arg så det kokar över innan folk fattar att det RÄCKER ! bara ge upp ! förstår att det handlar om svartsjuka . jag är inte dum i huvudet.. låt bara mitt liv vara istället , jag har redan valt att släppa er . jag umgås med dom jag kan lita på , inte speciellt många men det räcker , hellre få o ÄKTA vänner än många lösa polare .
jag är super nöjd med mitt liv .
underbar pojkvän , världens bästa kompis , stallet med underbara djur o människor och en familj .
så , GE UPP :)

det roliga är att jag inte kan sluta le , för allt är bara på dagis nivå :)

tack o hej  !


dåligt av mig !

känns som jag den senaste tiden alltid uppdaterar för dagen innan :p men jag är så förbannat trött varje kväll så orkar verkligen inte . men nu kommer lite om igår ;p

blev stallet som vanligt :) tomt nu utan nova faktiskt.. var nära på att göra hennes höpåsar o allt :p men men , vänjer mig väl snart . en till åker ju förmodligen efter helgen med så .
igår iaf så longerade jag gallileo först medans tessan tvättade bilen (y) gick faktiskt bra ! han stretade emot i början o spände sig som vanligt , men efter en stund slappnade han av o bara trampade på , fiin kille :)

bus gallileo

sen red vi ut på killen o ginst . o killen är stöörd !
vassen var livsfarlig , gräset var otroligt farligt .. träääd ska vi inte ens tala om . hel spänn hela tiden o ginst tyckte han var urlöjlig :p men när vi skulle gå förbi en stor grävmaskin som var igång , då var det ginst som blev rädd , o killen bara trampa på o brydde sig inte ett dugg :p haha , sköning !

mockade lite hagar sen blev det hemfärd innan jag o alva gick ner o tog in dom o fodrade :)
braa daag :D

*
gnist ville inte ha pyjamas på sig ;) haha


idag o igår

halv dog igår efter stallet så blev inget skriva då :P

så igår då:
tessan red nova o det såg helt okej ut . märks på henne att hon stått länge nu . men jag kan inte låta bli o tycka lite ectra mycket om henne , gullungen . hon fick hoppa några språng o då glödde det till i henne o hon blev som en helt annan häst :) så fiin !
efter det tog hon o jag en ganmska lång skritt sväng runt bäcken :) dyng mysigt :)


så söta ! :)


idag då :
skola .. fiifäään så booriing ! allt handlar faan bara om jävla politik , FUCK IT!
sen vart det stallet . travade runt bäcken med nova , piggeliiiin ! sen kom tessan o då tog jag samma sväng med killen medans tessan fick kämpa med gallileo som INTE ville jobba :p blev även en sväng på banan efteråt för killen var så ofokuserad på fältet när det fanns så himla mycket att titta på :p tönt häst ! hahaha .
nu ska jag ner o borsta nova o göra henne fin för hon åker ikväll den lilla damen . blir nog bättre för henne på nya stället , men jag kommer sakna henne <3


hängig

känner mig skapligt hängig efter gårdagen . träningsvärken blev INTE bättre heller för den delen . . haha . bara o träna bort den !  ska snart ta en promenad ner till stallet o ge dom lite lunch hö . annars verkar dagen bli seg . lite halvtråkigt väder o usch :p hoppas på att det spricker upp o kommer lite soolskeen !

neh, nu får jag ge upp det här o börja knalla ! skriver mer sen :)
höörs


tävling i linköping

full rulle sen tiiiidigt ! gick upp klockan fyra imorse -.- var is tallet till klockan fem . borstade av tottisarna o ockade deras boxar medans tessan knoppade manarna :) det blev rikitigt stiliga pojkar av dom ;) ut med dom andra i hagen sen lasta in pojkarna o full fart mot linköping .
gick väl lite halv bra . en hel del pet från alla tre , men i övrigt skötte dom sig bra . tessan fick ont i ryggen efter några starter o det gjorde ju sitt det med ,
kom iaf hem nu klockan fem ca . så tolv timmar stall idag !

nu gäller det att tagga inför nästa helg då killen o gallileo ska tävla DM på skogslotten :D


it's not just a horse ..

From time to time people tell me,
"lighten up, it´s just a horse,"

or, "that´s a lot of money for just a horse".

They don't understand the distance travelled,
the time spent, or the costs involved for "just a horse."

Some of my proudest moments have come about with
"just a horse."

Many hours have passed and my only company was
"just a horse,"
but I did not once feel slighted.

Some of my saddest moments have been brought about by
"just a horse," and in those days of darkness,

the gentle touch of "just a horse" gave me comfort
and reason to overcome the day.

If you, too, think it´s "just a horse,"
then you will probably understand phrases like
"just a friend," "just a sunrise," or
"just a promise."

"just a horse" brings into my life the very essence of friendship,
trust, and pure unbridled joy.

"Just a horse" brings out the compassion and patience
that make me a better person.

Because of "just a horse" I will rise early,
take long walks and look longingly to the future.

So for me and people like me, it´s not "just a horse"
but an embodiment of all the hopes and dreams of the future,

the fond memories of the past,

and the pure joy of the moment.

"Just a horse" brings out what´s good in me
and diverts my thoughts away from myself and the
worries of the day.

I hope that someday they can understand that it´s not
"just a horse" but the thing that gives me humanity and keeps
me from being "just a girl".

So the next time you hear the phrase
"just a horse" just smile because...

they "just" don´t

Understand


hästar är mer än bara ett djur för mig . det är en häst som får mig att må bra , det är ed hästar jag känner mig levande . det är bland hästar jag LER ! trött på allt snack om att "inte leka med maten" osv .. faan inse att hästen för mig är samma sak som ftboll, handboll, motorsport eller data spel för ngn annan t.ex ... sluta komma med dessa kränkande kommenatrer o jämför med er egen hobby o se vad som får mig att må bra .

patetiskt

suttit o läst typ fem olika bloggar nu , o jag orkar inte ens bry mig om att läsa längre . fyra av fem handlade om massa problem o budskapet var typ "shit vad synd det är om mig"
hallå??? ingenting blir bättre om man inte gör något åt det ?? jag ar gått igenom en hel del redan i mitt liv, o inte faan hakar jag upp mig på allt negativt , utan jag håller fast vid det bra som händer .. jag vet inte om jag har fel men mår man inte bättre om man gör så?
jag menar , fokusera på det positiva, o vid sidan omm, jobba på det negativa till något bättre . ingenting hjälper av att bara må skit , för hakar man sig fast i att livet suger o allt bara går åt helvete , tro faan att det inte blir någon ändring . men ändrar man sin attityd o inställning kanske det sker en förändring ?
efter mamma , farmor o alla misslyckanden jag gjort har jag lärt mig det . fokusera på det positiva o försöka göra det negativa till det bästa som går . sluta aldrig kämpa utan LEV !
åldern på dom jag läst om har varit mellan 16 o 24 , faan livet har ju bara börjat för oss !
sluta deppa, ta ett krafttag o gå vidare !
klarar man det inte ensam finns det säkert dom som kan hjälpa, men ingen kan ändra din inställning o attityd, det måste man göra själv .

FIGHT FOR YOURSELF !


tjuuhu :)

novis var så himla duktig idag! klättrade lite grann o hon gick i jätte fin låg form o var svin lugn (y) så stoolt! sen att hon är ett potatishuvud o gaptant är en annan grej ... haha .  hon är så härlig o mysig så det finns inte ord för det!
ska snart ner till stallet igen o luncha dom o fixa grabbarna inför morgondagen ! putsa lite träns o fixa . det kommer nog bli kanoners ! oskar skulle nog komma o hålla mig ssällskap med :) skönt o slippa vara ensam !
neeh , up and go, måste ha något i magen!


nytt försök

gav mig på att försöka göra en ny header .. suuugeeer på det ! vill göra om hela designen men kan inte !! någon som är duktig o vill hjälpa ??


hel dag i stallet

shit vad fort den här dagen har gått !
kom till stallet först vid halv nio tiden . släppte ut alla ligister i deras hagar, mockade o gjorde höpåsarna. sen hem o äta lite frukost .
när jag kom tillbka blev det att fixa lite inför tävlingen på söndag . tessan for runt som en yr höna i stallet o jag satt o dryga med zeke ;) knas hund säger jag bara !
blev en tur in till stan med , först östergyllen o köpte snoddar, lädergrimmor o lite lusern . sen granngården, o där köpte vi inget alls :p haha . sen citygross o köpte svampar. sen tillbaka till stallet.
jag loongerade killen o tessan longerade ginst . killen skulle som vanligt leka cp störd o studsade runt som en jag vet inte vad ! sen släppte han o var fiiin !
efter det red jag nova o tessan longerade gallileo . Nova var fin när hon väl släppte efter o slutade koncentrera sig på allt annat runtomkring, som typ att bullen rörde sig i hagen :p nyfikna o stirriga sötunge !

när jag kom hem blev det en lååång svin varm dusch för benen var spaggetti o vill inte ha träningsvärk imorgon eftersom jag ska klättra lite med nova . hon är ju ganska stor så behöver de få musklerna jag har för att komma om henne . men med lite träning ska det nog gå fiin fint :)

snart blir det tacos o chill ! orkar inte mer än så idag ! känner mig dyng seg så vill egentligen sova ... men det får bli senare !
imorgon blir det o va i stallet till nio o göra allt som ska göras :) i'm lovin' it!

bildbomb från dagen nu då ;)


zeke bus kollar efter mamma :p


Killen in action !


helnöj Nova efter ridpasset !


seee yaaah


premiär turen :)

uuij vilken naajs dag , förutom den hemska blåsten !
jag o tessan red först ut en sväng , jag på killen o tessan på fina Ginst :) efter det var det dags för lilla Novas premiär tur efter hennes sjukdom (tjocktarms infektion) så jag red henne o tessan red gallileo :) blev två mysiga turer på fältet o lite i skogen .
ska hjälpa tessan med att klättra med Nova o så , så att hon bygger upp lite muskler o bli i form igen :)

imorgon blir det stallet från morgon till kväll kan jag gissa :) ska fixa o grejja inför söndag då det bär av mot linköping för tävlingar :) hoppas på att det går fiin fint ! så blir en massa putsande o pyssel imrogon :)

nu ska jag titta klart på filmen jag somnade till förut :p haha . vart lite trötter !

see yaaah


fail o tanke release

det känns lite fail o sitta o skriva blogg som ingen verkar läsa :s men kan bara inte sluta . det är typ som "teraapi" för mig . även om jag kanske inte skriver så personliga saker så är det ändå ett sätt för mig att släppa tankarna fria. jag skriver allt jag tänker . sen läser jag igenom o raderar det som jag inte riktigt är säker på om jag vill att vem som helst ska läsa det .
jag vet inte riktigt om jag vågar publicera allt jag tänker , för det skulle bli enormt mycket just nu . har kommit in i en tänk period när huvudet fylls av "spöken" och det snurrar runt som en karusell däruppe. men tror jag ska släppa ut dom . kanske jag till o med kan få goda råd ?

jag har tappat orken , jag har tappat hopp . jag vet inte alls vad jag känner o villl . jag har blivit så otrolgt skör att minsta fåniga grej får mig att gråta o jag har bara två ställen i hela världen där jag bara kopplar bort precis allt o bara är bea. det var länge sen jag lät mig själv vara just bara bea , jag har gått in i ett skal som jag trodde skulle skydda mig, men jag hade fel. det gjorde allt värre. det gjorde så jag låste in alla mina åsikter, känslor o funderingar tilss nu när det blev för mycket o skalet sprack . tror det hade varit enklare o bara låtit det sippra ut när det kom , för nu blev det som en bomb. jag är helt plötsigt otroligt känslosam o trött ! ögonlocken bara går ihop men sömnen kommer inte . jag vet inte .. känns nästan som när man var liten , dagen innan julafton. man ville somna så att natten skulle gå fortare, men ändå låg man vaken o stirrade i taket . galet ..
jag tror jag är nervös för framtiden. jag har så många drömmar o förhoppningar, att jag varje dag är rädd att få dom krossade . jag vill bara se att någon av drömmarna , iaf en liten ska gå i uppfyllelse , kanske kan jag slappna av då??

o mamma , hon har spökat runt i huvudet i en vecka nu . jag bara önskar att jag kunde få veta vad hon tycker om mig nu. jag är inte samma tjej som för 7 år sen .. jag har förändrats , både till det bättre o sämre på olika sätt .. men jag kommer aldrig få svar på det . jag kommer aldrig få veta vad hon hade för förhoppningar om mig . men jag är ändå inte ledsen . för jag har marie, pappa o mina syskon nu . jag vet inte vad dom har för förhoppningar, men jag vet att dom finns där för mig dygnet runt . speciellt marie . hon har stöttat mig enormt nu de senaste åren . o jag har insett att jag aldrig visat uppskattning för det .. o det är fel . jag fattar inte hur hon har orkat stå ut med mig alla dessa år, speciellt inte dom första åren , för fy faan så elak jag var . men hon kämpade på, o det är jag glad för. idag är hon den jag kan vända mig till , hon är den jag kan luta mig mot, o jag hoppas det alltid kommer vara så. hoppas hon läser det här o förstår, tyvärr har jag svårt att säga sånt här rakt ut .. jag har svårt att prata om känslor .. men .. aa , marie fahlstedt är min stödpelare när jag bara vill falla. även fast hon inte vet om det ,,


tjoohu

den här världen suger ! ingenting blir någonsin som man tänkt sig . jag har förhoppningar o förväntningar o försöker se allt positivt , men till vilken nytta ? den kommer alltid något/någon i vägen o kraschar dom ändå ju . drömmar är tydligen överskattat . kanske bara ska ta allt som det kommer . då slipper man bli besviken iaf . för jag är galet trött på det nu !
när ens "BÄSTA VÄN" sviker en .. då känns det som att det har gått för jävla långt . tack för INGENTING ! just nu vill jag varken se eller prata med en viss person .. hatar svek ..

nu ska jag till stallet , där är jag iaf uppskattad .



  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON