Fix

Lilleman sover och då passar jag på att fixa med affischen till Huttez som jag blivit ordrad o göra ;) utkastet blev godkänt så nu ska det finslipas ;) annars är det en ovanligt lugn kväll . Imorgon blir det däremot fullt upp med stall o kräftskiva !
Keeper har börjat få attityd och bli kaxig allt eftersom han får mer styrka o kondition, det gillas :) imorgon ska vi se hur han lyfter på fötterna med gymnastik hoppning ;)
På söndag får han vila om inte T orkar rida för då blir det jobb 7-20 :)
Nu ska jag sätta fart här !


LÖrdag

Jaa, stallet på morgonen, idag var keeper kanon fin ! visade lite attityd men sen slappnade han av och var riktgit sammarbetsvillig <3 fina killen !
Sen blev det middag i stegeborg med svärfar :) mysigt !

Nu är jag pessimist och ensam hemma när sambon är ute o ränner, blir o krypaner bredvid underbara A istället <3

Igår o idag

Ridturen igår var helt amazing :) så underbart ! Vi var ute runt fälten med Therese och ginst, varierade skritt och travarbete, jag fick en helt annan bjudning från Keeper, en helt annan häst. Blir ut idag med o låta honom bara gå på :) fina häst ! <3 Idag vet jag inte vad jag o Arvid ska hitta på :/ han är så hård i magen så blir nog bara att va hemma idag. Har droppat i lite rapsolja i vällingen och så ska han få katrinplommon till gröten, HOPPAS det släpper! Blir så lite sömn om nätterna annars :( både för han och mig. Neeh nu ska jag diska innan lilleman vaknar :)


Full fart redan

Klockan är bara halv nio, och jag har hunnit leka med A, sövt honom, städat och diskat :) härlig start på dagen o känna att allt är gjort ! Idag får vi se om Arvids farmor och faster kommer på besök, och i em blir det stallet för min del. På schemat står det galoppsträcka för keepers del ! Annars är det som vilken dag som helst idag. Ska ner o handla lite och kanske ta en promenad :)


Hemma äntligen

Hemma efter ett härligt lugnt arbetspass :) har varit en skön dag ihop med min fina vän Therese o min fina son ! Så nu ska jag varva ner på soffan innan sängdags ! Imorgon blir det en hel dag hemma med inslag av promenad ;p på kvällen ska jag till min fina Keeper :) Neh nu ska jag mysa ner mig hos min älskade fästman :) <3


Jobb!

Nu har min lilla prins somnat om, han vaknade lite väl tidigt idag så han blev trött redan nu, hoppas han sover en timma iallafall så han är pigg och glad sen :) Sen ska jag o han ner på stan och glo lite innan hans pappa slutar jobbet, då ska vi möta upp honom för jag ska jobba kväll idag ! Alltså inget stall idag :( min fina vän Therese tar Keeper idag eftersom jag måste jobba :p pengar är aldrig fel !! Hoppas hon hinner med och rida lite på han, vore bra om han gick idag med då det gick hyfsat bra igår och vill inte att han ska stå direkt efter. Min planering resten av veckan : Torsdag: rulla i galopp på galoppsträckan. Få honom att hålla ett bra tempo och bara gå. Försöka få honom att söka sig ner o fram. Fredag: trava runt bäcken och en kortare tur på fältet, bara jogga. Lördag: galoppsträckan igen, trava och galoppera på i ett bra tempo. Söndag: ta en lugn tur runt i området så han får se sig lite om. Hoppas det blir bra !


 • Till bloggens startsida
 • Om

  Min profilbild

  RSS 2.0
  BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
   kontakta henne? superelly@live.se