Alldeles för tyst

Natten var underbar ! Arvid sov i sin säng heeeela natten <3 underbara barn :D var till en början gnälligt och tjurigt, sen satt jag o joel på sängkanten o pratade, då somna ungen ! så alltså var det för tyst i sovrummet :p så kaninen han har som låter en melodi fick söva honom. :) ikväll nu blir det skivan med godnattvisor så han kan sova :) jag sov så underbart bra när han inte låg bredvid, spänner mig så mycket annars. då reser jag hellre på mig för o plocka upp honom när han vill äta ;)

På dan har vi bara varit hemma och myst :) sen på em/kväll var vi hos arvids mormor o morfar som bjöd på god mat och trevligt sällskap :) Nu är det soffmys här hemma igen.

har bestämt mig för att ta tag i allt tråkigt på måndag o sluta lata ! då blir det att storstäda hemma ;) sen nästa vecka ska jag plugga en massa så jag ligger i fas med allt och har allt inlämnat på fredag som ska va inne så jag är ifatt till nästa m¨ndag :)

nu är mammas kille hungrig , så får skriiva mer imorgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

 • Till bloggens startsida
 • Om

  Min profilbild

  RSS 2.0
  BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
   kontakta henne? superelly@live.se