bildbomb från min o bacchus ridtur i skogen



påväg till skogen :)



:)



påväg ner i "kärret"





bäcken



upp för backen !



framme vid "första lyckan" här blir det galopp !! tre dagar i rad har det legat en fin räv o tittat på mig här :)













lite av vägarna :)



stjärnan bacchus :) <3

jaa det var lite bilder iaf :p orkar inte ladda upp alla :p

hoppas o vill !

shit vad varmt det blev idag då :p haha.

förmiddags sysslorna är klara, ska ut igen om en timma o ta in några, borsta dom o sen rida bacchus o fia :)

nu börjar det gå bra :) ikväll/imorgon får vi beslutet :D åååååh vill veta nu ! kan inte sluta tänka på det ! hiihi . det kommer bli lycka ! berättar mer när vi fått besked ;)

dålig sömn

fyysatan så dåligt jag har sovit inatt . somnat o vaknat stup i ett :/ o imorse vaknade jag inte ens av väckarklockan men försov mig som tur va inte ! bra jobbat .

igår kväll låg jag för mig själv o tänkte , mamma va i huvudet en hel del , kanske inte så konstigt med tanke på helgen som kommer . förstår inte men jag tänker inte på henne på samma sätt längre , förutom just runt  1:a maj . tycker det borde blivit bättre efter åtta år ?

nu är det dags att släppa ut vildarna , dom vill inte vara inne mera ! haha . sen mocka innan jag får ta en kaffepaus ;)

irritation .

ÅÅÅH JAG BLI GAAAALEEEN !

vad i helvete är problemet ? när ska folk fatta vad en telefon är till för ? varför i hela helvetet skaffar man telefon om man ändå inte tänker anända den . FUCK IT ! snacka om slöseri med pengar .. skulle jag skita i att min telefon ringde eller att det kom sms , skulle jag kasta den , för vad äre för vits o ha den om man inte använder den ? ÅÅH !

neeh fyfaan så irriterad jag bliiiir !

annars har dagen i sig varit bra , skumt väder men jag lyckades rida mellan skurarn så nöjd ändå .

nu ska jag röka sen sova så kanske jag inte är lika jävla irriterad när jjag vaknar , eller så är jjag det . eller inte .. kanske ...

aja .

savage garden

av någon udda anledning fick jag rycket o bara kände mig tvungen att lyssna på savage garden, haha ! inget skumt .. har aldrig lyssnat på dom innan . men men , haha :) får väl ngn knäpp i huvudet av all frisk luft o hästskit kanske ?

nu är dagen arbete klart iaf ! känns skönt .. vart seg hela dagen :( hatar när kroppen sviker mig o blir trött av absolut ingenting .. men men , tror det blir så när jag tror att jag orkar mer än vad jag egentligen gör :p lyfter nog väldigt fel och lite för tungt för min kropp istället för att gå fler ggr :p haha . den late slite ut sig fort ! haha !

nu ska jag nog ta  o laga till lite käk .. ska bara samla krafft ! hungrig som ett as men gjorde misstaget att sätta mig ner -.- haha .

i helgen SKA jag åka karusell med Sandra ! HAHA !

neeh , mat var det jaa ..

ett delmoment klart!

jaa då var halva dagen slut :p gått bra idag känner jag trots att jag är seg som satan .
nu sitter jag o äter min lunch , inte ett dugg hungrig men kände att det är lika bra att äta  ändå , annars blir jag säkerligen hungrig precis innan jag ska ut o jobba igen :p

solen har kommit fram nu :D YES ! trodde det skulle bli pissväder hela dagen , men det vart det inte ! hehe .

har hela dagen trott att det är tisdag , nu slog det mig att det är onsdag :) hehe. happfaace !

nee nu har jag inget mer o skriva för stunden :p

trött morgon

det här blev en trött morgon . ville inte alls gå upp ur sängen , bättre blev det inte när det va grått o trist utanför fönstret .. blää ..

igår blev det en tanke kväll , tänkte på allt mellan himmel o jord, både bra o dåligt ! skönt faktiskt .. ibland behöver man tänka igenom saker till hundra procent . det gjorde att en del frågetecken i mitt huvud rätades ut . fick lite svar från mig själv :) underbart !

har en känsla av att det kommer bli en bra helg ! kanske ska ta en fika med K under helgen , även träffa M :) självklart ska jag vara med joel non stop ! haha . hoppas att vi får en god nyhet snart ! hoppas verkligen o håller både tummar o tår :D men får samtidigt inte hoppas för mycket , vill inte bli besviken .. men det blir bra , det känner jag på mig !

neh ., nu ska jag strax ut o släppa ut hästarna o mocka lite , så nu innan ska jag slänga i mig kaffet ;)

Tjing tjing !

usch ..

just nu vet jag varken ut eller in .. känner mig helt tom .
fattar helt enkelt inte varför allt ska vara så förbannat svårt ? just nu vill jag bara att allt ska vara bra en stund . att något ska gå som planerat . hatar den här känslan ..

jag vill bara känna mig hundra procent trygg , det gör jag inte nu , jag gjorde det igår .. hur kan allt snurra runt så fort ? från himmelrike till helvete på en minut ?

jag tror det är mina hjärnspöken som gör det . jag har helt enkelt för myckket i huvudet o nu är det extra mycket . blir så trööööött !! vill bara bli av med dom en gång för alla . blä ..

den senaste tiden har jag mått så otroligt super underbart bra , så klart att det ska bli såhär en period nu , bara det som fattades . aja .. thats life .. eller ?

nu ska jag försöka tänka på annat och titta på fyra bröllop .

tjiiing

ännu en dag i mjölby !

förmiddagen gick förvånansvärt fort ! hade till o med tid att vika täcken o fixa innan lunchen ;) hehe . kändes fiiint !

nu ska jag strax ut o plocka in lite hästar :) sen ska jag passa på o mocka lite i puttes o pennys hagar medans solen skiner . efter det är det dags att sticka ut i skogen på bacchus , sen putte ! WUNDERFUL !
sen in med resten av djuren , borsta o fixa , sen om det fortfarande är fint väder ska jag fortsätta mocka hagar, är det sämre väder så ska jag städa logen :) full av energi idag ! behövde lite lång ledigt :D

nu ska jag fundera på vad jag ska äta ikväll , har noll fantasi men något ska jag väl lyckas komma på :) hiihi .

neeh , nu ska jag sms trakassera min pojkvän innan jag ska ut o jobba igen ;)

gifta sig rikt

jag o joel hamnade i en liten udda diskussion idag , em det där med att "gifta sig rikt" och jag har aldrig riktigt  fått kläm om det där.. jag menar , hur kan man bli tillsammans med en man/kvinna , välja att leva med den personen livet ut, bara för att få det bättre rent ekonomiskt ? finns det ens människor som har så dålig moral ? elller som joel sa som exempel, tänk dig att du är tllsammans med en tjej/kille du verkligen har känslor för, så träfffar du en annan, vars föräldrar eller han/hon själv har överdrivet gott om pengar. skulle man då kunna lämna den man känner massvis för, bara för att vara med en person som har en massa penga ? neee va ?
jag skulle aldrig i mitt liv klara det, jag skulle inte kunna leva med vetskapen att jag har inga känslor what so ever för mannen som somnar bredvid mig varje natt, men att jag bara har känslor för hans pengar.
då somnar jag hellre bredvid mannen jag älskar högt och lever medelmåttigt ekonomist .

aja , nu fick jag det sagt med :p

slö dag

igår kändes det som en riktig slödag .. åkte ut till pappa på förmiddagen . satt där som en överjäst bulldeg o bara slöade . sen åkte vi till svärfar o käkade påskmiddag , sen låg vi i sängen tills nu .. eller joel sover fortfarande .

idag blir det annat ! idag ska vi gå ett varv runt strömmen o äta glass bla . skönt o göra ngt o inte bara sitta o glo. jag fungerar inte så längre , alldeles för mycket energi i kroppen efter jobbet :p hah .

känns skumt att jag ska vara hemma en dag till , van vid att åka som idag , men neeehdåå ! har en kväll kvar att slappa på ;) hehe .

neh ,. nu ska jag ut o röka o sen hoppa in  i duschen, annars kan jag inte borsta ut kråkboet :)

Tjiing

PÅSKPRESENT

jajamensan , igår fick jag påskpresenter :)

H o G skulle iväg med brandy o träna lite :) innan det fick jag ett par ridbyxor o ett påskägg utav dom :) så gulligt :D ridbyxorna var jätte sköna , dock lite tajta i midjan men dom töjer sig :) blev jätte glad för det hade jag inte väntat mig :)

under tiden jag fixade i stallet igår höll joel på med bilen :) mysigt med den extrema värmen som va :) red ut en halvtimma på Bacchus först , sen fick han gå ut utan täcke o rulla bort lite päls, mys tyckte han :D efter det red jag Fia som var svettig redan innan jag började rida , så tunnare täcke är d dags för nu !

idag blir det en väng ut till pappa snart sen ikväll blir det ppåskmiddag med svärfar :)

nu ska jag andas en stund

tjiing

underbar morgon !

härlig morgon :) satt precis ute på trappan o njöt av solen med  en kopp kaffe :) BRA START :D

igår hade jag en så otrolig huvudvärk -.- det var hemskt  ! men hann rida putte innan den  slog till , tur det !
skrev ett as långt inlägg igår , o det försvann .. inte kul ! men men , får skriva det igen sen på lunchen :p

blev en ordentlig storstädning igår trots huvudvärken , det behövdes .

idag kommer joel hit efter han slutat jobbet :) myysigt ! han är ju ledig imorgon som alla andra , men inte jag .. haha . det gör mig inte så myckket faktiskt . tycker det är ganska skönt o jobba o sen va ledig måndag . så det stör mig inte alls ! :D

nu ska jag ut o klä på hästarna o släppa ut dom i hagarna sen mocka lite :p eller lite o lite , alla femton boxar ! haha . men känner mig hyffsat utvilad så det känns skönt . bara det att det känns som fredag , men d e nog för attt joel kommer sen :p

aja , ut o tillbaka till verkligheten då .

kommer en massa bilder sen med . ska försöka orka fota under dagen :D


Tjings

ooh lycka!

en gammal vän gav mig ett leende idag :) hon skrev till mig förut o jag blev så sjukt glad. undrat länge hur det är med henne o hennes familj :) så det vaar riktigt kul :)

nu har jag o hjärtat suttit o letat lägenhter. han ska ringa på en ikväll, hoppas det blir den . nu tog vi en paus, han spelar gitarr o jag myser i sängen :) UNDERBART!

funderar på att ta en promend i solen snart innan det bär av mot mjölby igen :)

TJIING

långt till helgen

usch ! nu känns det långt till helgen . ska bli skönt nästa vecka med lite "långledigt" :) blir så jävla seg av den här himla pollen allergin ! inte roöligt . men men ;)

nu är min stackars pojke i sthlm , han tyckte INTE det var kul alls . haha , men som tur är så kommer han hem imorgon så han är hemma när jag kommer hem :) kanske blir fest i helgen med , får se hur det blir :) egentligen inte ett dugg sugen men ändå :p

neh , nu ska jag snart ut o jobba . TJING

USCH

fyy faan vad jag hatar pollen allergi ! går runt o nyser o kan knappt andas .. BLÄ !

har haft en lugn start på veckan . igår red jag 40 min i ridhuset på Putte, sen red jag ut på Bacchus med helene o henrik .

nu ska jag alldeles strax ut o rida putte i ridhuset idag igen ;) haha .

Helgen var bra ! lugn o skön :) firade tobbes 18års dag med tårta o kaffe :) MUMS ! grillade med vänner o pojkvän och bara lata .
lämnade även av en del grejjer till en gammal vän , så nu är det klart med . känns kanske inte så jätte roligt men thats life . har andra vänner o även om det är tråkigt så är det bara att acceptera o gå vidare .

har skaffat glasögon nu med ;) hehe ,

neeh , nu måste jag jobba. har bloggtorka o vvet inte vad jag ska skriva om ;p


trevliga helg planer :)

ooh den här helgen kommer bli as naaaaajs ! :)

imorgon blir det film o mys med älskling heeeeela kvällen :) <3
lördag får vi se om vi ska grilla, annars blir det förmodligen soffläge ;) haha , mobilen = avstängd ! ;) me liike ! vet inte om det var tävling lördag , kommer inte ihåg vad therésen sa ;)

söndag ska vi fira LILLEBROR SOM BLI 18 ÅR :D jag har helt klart köpt bästa presenten ;) han vet redan vad det är , biljetter till HOFMAESTRO ;) haha ! jaa jag har halv kass fantasi men så äre med det ! ;)

fick även veta nyss att jag ska jobba långfredan , men är däremot ledig måndagen sen , heelt ok ! ganska skönt o va ledig en vardag ;) vara i stallet från morgon till kväll ändå ju ;) hehe ! hos pärsonnen, inapinka, knastra, kornet, gnustpust och alla andra ! ;) hehe .


neeh , nu ska jag fortsätta städa (y)

livet är bra orättvist !

faan vad jag hatar när tråkigheter drabbar min familj :( INGET KUL! o här sitter jag hundra år bort och kan inte göra ett skit :( tänker på dig bror !
finns säkert sina orsaker till varför det hände, jag vet inget alls . tycker ändå synd om honom men klandrar INGEN . skit händer i livet , så är det bara , men fortfarande förbannat tråkigt när det händer . vet hur den magkänslan är och det är inte roligt för fem öre . fyy faan rent ut sagt . känns som något äter upp en inifrån :(  förhoppningsvis kommer det något bra utav det , antingen att det löser sig, eller att något annat kan ge lycka !

usch , love trubbel är piss ! jag har redan haft min del av det så tänker inte ha det igen , tackar stort för att jag har min joel ! för dom som inte vet har jag o joel haft STORA problem under en period , inte roligt ! mådde som en kratta o gick på krogen fredag lördag varenda helg (idiot) . men jag hade roligt på helgerna, veckorna mådde jag rent ut sagt förjävligt. men jag kämpade på och vann ! nu är han min o det har redan gått ett år sen den skiten :) nothing can break us !

nu vill jag hem till min pojke !


segaste dagen

faan vad långsamt dagen gååår! haha . pratade med joel i tlfn samtidigt som jag strödde halm , var inte direkt smidigt kan jag säga ! hahaha . men thats life ! det var värt det .
nu är iaf stallet klart . ska strax ut o rida Putte och Bacchus :) fiina pojkar !

annars blir dagen lugn o stilla . skönt det med . ska väl ta mig i kragen o städa lite ikväll med , orkade ju inte igår :p dåligt av mig tycker jag ;) men nu får det bli av !

nu ska jag byta om o ringa min bäjbi ! :)

TJING !

latmasken

ojj vad dåligt lat jag är ! haha , känner mig riktigt hemsk . sa till mig själv imorse att "nu jävlar ska jag storstäda ikväll !!!" gör jag det ? NEJ . jag tar min lilla dator, lägger mig på soffan med en påse bilar o glor på film ! hahaa  . skyller på att det är måndag ... tar nya tag imorgon o då SKA jag städa ;) kanske ..

mitt största dilemma nu är bara vad jag ska se för något :p haha . har sett allt på datorn .. sugit !

får bli några avsnitt at greys anatomy tror jag ;) haha .


soffan o godiset vill ha min uppmärksamhet nu !

TJING

dag 5 något jag vill ha mer än något annat

jaao just nu vill jag att vi får en av lägenheterna , att jag hittar ett jobb efter sommaren och att det blir aaap varmt i sommar så jag kan ligga som en död säl på en strand någonstans ;) haha . och att det ska bli september så jag kan sätta mig på flyget bort från allt i fjorton dagar :) meee liiiike !

kommer bli en kanon sommar :)

vilken dag

aa den här dagen har gått upp o ner som en bergodalbana . men jag är glad ändå :)

massa skitsnack som vanligt när det gäller en viss person . inte första gången den personen gör såhär mot mig, men definitivt den sista, TACK O HEJ ! så äre med det. tänker inte deppa. dom som vill vara med den personen och få sota för det om o pom igen , gört ! men jag står inte där när det går åt helvete för jag orkar inte mer . thats it .

red Fia idag ! ängel häst :) så otroligt rolig o rida men fy tusan vilket temperament ;) haha . hon mjukna fint dag trots att det skakade i väggarna i ridhuset , hon bruar stressa upp sig av det men gav henne något o tänka på hela tiden . jag red mycket skänkelvikningar och öpnnar och travbommar i traven, i galoppen red jag mycket på volter, försökte få henne rund och fin (lyckades oftast) flyttade även undan för inner skänkel ett par gånger och hon var suuuper fiiin :) PÄRLA !

nu ska jag städa sen laga mat :)

Tjiing

tröttis

nu börjar ögonen svida av trötthet :( inget roligt.
ska alldeles strax lägga mig o sova tror jag , kanske somna till en värdelös film ? najsiiigt , haha .

imorgon börjar verkligheten igen , upp och ut till hästarna <3 längtar lite faktiskt , saknat dom rackarna ! får dock springa till pannrummet imorgon bitti och hämta täcken -.- sugit !! men men , that's life ;)

NU ska jag hoppa ner i sängen och värma upp mig under täcket, skakar värre än värst ! så kallt äre ,

Tjingeling


dag 4 mina mål/drömmar/önskningar

det var nte den lättaste punkten. haha .

mina mål just nu är att börja plugga till hösten och flytta ihop med joel. INGEN MER DISTANS ;) haha  . nu äre bra med särbo skiten .

mina drömmar, är nog att komma ut på tävlingsbanorna igen :) vill verkligen och en vacker dag kanske? ;) drömmar kan ju slå in .

mina önskningar , haha , det tänker jag nog inte skriva ;) det är något bara joel vet och just nu ska det förbli så , kanske avslöjar någon gång i framtiden ;) hehe ..


tillbaka i mjölby o möts av trista nyheter

R.I.P Bellman !

i fredags fick sötnosen Bellman somna in :( det var för hans eget bästa men usch så hemskt det känns. visste att den här dagen skulle komma så försökte att inte tycka om honom, men det gör jag :( och det känns skumt, kommer kännas mer skumt imorgon o se hans tomma box ..

Bellman

valack
2002 - 2011
e, poet
u, Bequerel
ue, Furioso III


  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON