GLAD !

oooh fick en JÄTTE FIN present idag utav Lisa :) vart så otroligt glaaaad :D fick ett par bruna whitaker ridbyxor :) as sköna ! :)



Idga red jag ut på cisse tillsammans med Tessan och ginst :) red runt fältet och sen lite joging runt bäcken :)


resten av inlägget kommer bestå av bilder för jag är för lat för o skriva idag , vill ut på balkongen och njuuutaa !



cisse undrar vart ginst o tessan ska ta vägen :P



äta gräääääs :)



zeke vill göra som hästarna :)



svamp plockning :)



pissenisse !



Pigga jag kl halv sex på morgonen innan resan till ullared ! :)

jobbig situation

jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den här situationen . känns som jag sitter i kläm. vet varken ut eller in . allt känns bara JÄVLIGT udda . ja får väl bara vänta ut det och se vad som händer ? men samtidigt känns det som att smita från problemen . hmm .. inte lätt ! blir helt yr i skallen .

hur som helst är det inte något jag kan lösa varken nu eller på ett par veckor .så jag har tid att fundera!

Jag var iaf på ge-kås i ullared igår :) satan så fina grejjer jag hittade :) mycket nöjd :) så har NÄSTAN allt till flytten . det enda som fattas är en dammsugare, blommor, mattor och en hallspegel :) sen är jag happy :D

va ute i stallet idag och red cisse :) lite små stel men tycker det har blivit bättre sen sist jag red på banan :) tror han hade "träningsvärk" sist .

imorgon blir det återigen stallet :) trevligt :)
torsdag blire ikea med laiza och sen är det dags för flytt :)

den här o nästa vecka är fullproppade !

chill hos Laiza

I förmiddags blev det thai buffé till lunch med jjoel <3 efter det vidare till stallet :) mockade, fixade maten och gick en promenad med cisse tillsammans med Therése och Ginst :) mysigt :) betade lite och så, bilder kommer ikväll :)

Nu sitter jag på Laizas altan o bara är :) UNDERBART ! ska snart ner i förrådet hos pappa o rota runt o se att allt finns innan flytten för på måndag bär det av till ikea för att köpa det sista :) I LIKE IT :)

får se om jag rör mig ner mot stallet en gång till idag, finns en risk för det ;) blir lätt rastlös så då är det skönt o pyssla där :) finns alltid något o göra :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det bär av mot nya äventyr ;)


See yaah !

Ny dag

idag var det visst fredag:) jag vaknade upp o trodde att det var lördag eftersom joel är hemma :p så var det INTE :) känns ju inte direkt lockande att ge mig ut till stallet i det här tråkiga vädret :p fy satan ! haha . men det kankse blir bättre !
vaknade inatt av alla dessa smällar som dånade här utanför. blixtarna lös upp hela rummet :/ men men , jag somnade om som att inget hade hänt :) glad att inte vara åskrädd :)

nu ska jag nog ta o slänga i mig lite frukost :)

sömnlös

älskling ligger bredvid mig o sover, jag ligger klarvaken -.- boring.
ska kolla på jordan rättsläkare o se om jag kan somna till det :)

slut på pausen

har inte haft nåon lust att blogga den senaste tiden . har hänt en hel del förändringar i mitt liv, så tänker inte skriva om det som ligger bakom mig, utan om det som ligger framför mig :)

Kan ju börja med morgondagen :) min älskade blivande sambo är ledig imorgon :) helt underbart, det betyder att jag får skjuts till stallet ;) hehe . T har skadat sin hand så jag tar hand om det mesta medans hon lullar runt i stallet och är rastlös ;) STACKARS !
Lördag blir det stallet på förmiddagen, sen bio med älsklingen på kvällen :)

Söndag bara ta det lugnt för på måndag drar ag, Marie, Jensa, Sandra och Carro till  ULLAREEEED :D shopping kan jag lova ! haha :) LÄNGTAR ! ska bli skönt o komma bort för en dag :)


Annars har inget speciellt hänt idag. suttit hos carro hela dagen, sen hem, sen en sväng till pappa o nu hamnade jag framför datorn :p Men tänkte ladda upp lite bilder från den senaste tiden : )



Zeke badar :)



Postman vill med åka fyrhjuling :)



Ginst undrar vad tusan tessan styr med :p p-man är nyfiken :)



LisaFisa gifte sig :) På bilden är Tessan och Christofer :)



ÄLSKAR tessan ridutrustning :D

dålig bloggning !

nu har jag varit jätte dålig på att uppdatera .. SKÄRPNING"!

idag tog jag en liten sovmoron . mötte upp Tessan på statoil vid elva tiden , började med att mocka sen tog vi in inst och postman . tessan longerade ginst utan inspänning eller nåonting eftersom han tävla igår och bara skulle springa för att motverka träningsvärk  . Jag tog postman och hoppade lite grann , I LOVE HIM ! varför ska ag fastna för hästar som intee är mina ? dags o skaffa  mig en kanske .

sen tog Tessan inca och jag Cisse en tur i Tångestad :) pigga ! :) det var mysigt .

nu ligger jag i sängen och glor på scrubs .. ska ligga här tills imorgon bitti ;) hehe . joel sitter vid andra datan o spelar :) slö måndag :D

försöka orka lägga upp lite bilder här från gräshagarna :) hästarna njuuuteeeer :D

neeh . godiset vill ha min uppmärksamhet nu :)

  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON