kort sammanfattning

har ju inte blivit så mycket skrivande den senaste tiden . mest för att jag aldrig fick med min usb sladd så jag inte kunnat ladda upp bilder . tycker inläggenblir så tråkiga utan bilder .
nu däremot kommer jag beszkriva en vanlig dag åpå jobbert med en lite bilder :)

07:30 dags att ta på alla hästarna grimmor och täcken för att sen släppa ut dom i hagarna
08:15 mocka alla boxarna

10:00 FIKA
10:20 halma, fylla på vatten, lägga in kafftfoder i alla boxar ocg grov foder i några, kratta, jämna till gödselstacken, fylla på hökärror.
12:00 LUNCH
13:30 ta in penelope, Perceval Q, Beajoloues, Brandy och Bacchus, borsta dom, rida.
ca15:15 ta in resten av hästarna (Athena, Frida, Wilma, Rulle, Bambam, Prinsen priscilla, blomman , bellman , fiaas bettyboop och pebbles) och ge dom grovfoder och plocka av täcken.
ca 16:00 rida minst en  till.
17:00 fylla på hökärrorna igen , o fixa lite småttogott
mellan 18:30 och 20:00 förmodligen klar


brandy

full rulle !

oj vad dagarna går fort här :) så otroligt skönt och imorgon är det fredag ! underbart !
förmodligen tar jag med lille shorty hit på söndag :D skönt med sällskap kan jag säga ! han kommer vara trött efter den veckan för han är inte riktigt van vid att vara ute större delen av dagarna , men det blir nog bra ! :D

jag kommer känna mig så otroligt rastlös i helgen när jag inte kommer ha någon sysselsättning hela dagarna .. haha ,

skrev ingenting igårkväll , men igår red jag bacchus på kvällen :) mysig pålle det där :) så häftigt o rida honom för han har en så stor galopp och är otroligt lyhörd för skänkeln :D riktigt roligt. gjorde massa övningar över o mellan bommar :D svin kul !

neeh , nu ska jag snacka skit med carro o göra mig en kopp kaffe :D


ont i ryggen ..

ajajaaj ! träningsvärk i HELA ryggen .. ogilla !
nu har jag en liten kaffe rast ! skönt faktiskt . ska strax ut igen o halma, lägga in mat o fylla på vatten . hårt men jag blir svin stark :) haha . värsta hulk Bea om ett par veckr :p akta er då säger jag bara ! hahaha .

neh , nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigarett . känns som det är läge nu ! ville bara skriva lite för vet inte om jag orkar ikväll sen .

tjingeling

igår !

igår då , orkade inte skriva på kvällen så gör det nu .
på förmiddagen var jag , pappa o marie oh handlade mat som jag skulle ha med mig ;)  sen tog jag det lugnt ett tag innan det var dags för middag hos joels mormor o morfar.
väl där var jag på tårna , kunde inte sitta still och var lite små nervös över att missa tåget, men det gjorde jag inte :D hann i tid till mjölby !

kvällen spenderade jag med att rida Baccus och fixa lite allt möjligt .

KLART!

väskorna är packade (typ) ska packa om dom lite imorgon men annars så ! klockan tio kommer pappsen o hämtar mig, så funderar nu på att borsta tnderna , slnga mig i sängen med min braigaste bok och läsa lite innan äälskling har kollat klart på film o kryper ner bredvid mig :)

dumma carro ville ju inte ringa mig förut heller så får väl se om hon kan ta sig ett par min imorgon ;) haha .

neh , nu blir det att attackera badrummet o borsta tänderna  !

tjingeling

imorgon gäller det !

imorgon bär det av till mjölby ! känns riktigt bra nu faktiskt :) beslutet är fattat o allt bara känns kanoners ! så pappa kommer imorgon vid tio och hämtar mig för att åka o shoppa ! haha , sen blir det middag i kimstad runt ett och till slut klockan 14:11 går tåget !! iiiih ..

nu ska jag alldeles strax gå ut och röka, efter det skka jag läsa i den kanon bra boken jag lånade utav carro , den handlar om infiltratören peter rätz. sen blir det sova om jag ska orka med hela dagen imorgon . så från och med måndag kommer den här bloggen handla om mitt liv i mjölby. det kommer bli mycket bilder med för omväxlingsskull ;) så intresserar inte hästar o mitt liv dig , då är det ingen idé att fortsätta lsa, för det r vad det kommer innehålla !

tack o adjö :p

(kommer sakna joel , carro, lucaz, sandra, tessan, oskar och familjen MASSVIS ! )

förlåt !

fick en liten pik av min mormor att jag inte skrivit här på länge, så nu är det väl dags igen :)
nu på söndag flyttar jag från norrköping till mjölby, spännande :p ska börja jobba där nu o kommer uppdatera så ofta jag hinner :)
nu i helgen blir det väl o bara ta det lugnt ihop med joel, ska även försöka träffa carro med (men hon har blivit värdelös på att svara i telefon)

nu ska jag lägga mig på sängen o bara va en liten stund och hoppas på att carro svarar :)

snabba bud

imorgon åker jag iväg till mjölby. blir förmodligen att jobba där, men imorgon sa jag bara dit o kolla läget :) ska bli spännande ! hoppas allt verkar bra o så. vill verkligen börja jobba direkt ! hhaha . fast lite nervös är jag allt !

nu däremot ska jag ner på stan o köpa bedövningssalva och sen får jag se om carro vill ses en sväng :) ska träffa sandra med :) passa på att träffa alla vänner massvis nu !

aja . tjingpling

galen kväll

haha vilken kväll det blev igår ! vi åkte till en av mina farbröder för pappa, marie jensa min faster o mina två farbröder var där , o hejsan ... kan säga att jag fick mig ett par goda skratt åt min kära pappa, han är bara för mycket ibland så man får kramp i magen av skratt .. mupp . vi var iaf där hela kvällen, sen körde vi hem pappa, marie och jensa . efter det åkte vi och plockade upp ruben så åkte vi till max o käka. efter det åkte vi bara runt runt runt o snacka skit :P

idag blev det en ordentlig sovmorgon (jag lär inte kunna somna ikväll) och sen middag hos pappa. det blev råstekt potatis, champinjonstuvning och kassler, MUMS ! haha . sen lite kaffe på det och jag drog ut en massa låttexter till imorgon . (Y)  stolt .

nu ska jag lägga mig i sängen o försöka komma på något nyttigt att göra :)




min galna pappa o plastmamma ..

nytt år igen

jaa då var det 2011 nu då ..
nyårsfirandet blev lugnt och trevligt . vi åt god mat, drack gott, lyssnade på musik, snackade skit osv. ett erbjudande dök upp med .. lite små hemligt än så länge , men blir det ngt av det kommer jag garanterat skriva massvis om det !!

nu idag bloir det o ta det lugnt. ska åka o hälsa på pappa, mina farbröder min faster deras respektive och såklart marien sen senare :) ska bli trevligt. nu ska jag slöa ihop totalt en stund .





  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON